Category: Erotic Couplings Stories

Isä auttaa muutossa

by japi7777©

Olimme muuttamassa uuteen asuntoon. Aviomieheni Jani ja minä olimme olleet tuolloin kolme vuotta naimisissa ja olimme 25 vuotiaita. Isäni oli matkustanut auttamaan meitä ja jo alkuillasta olimme saaneet kaikki tavarat sisään eikä loppu ollut muuta kuin tavaroiden purkamista ja järjestelyä.

Kun pahin muutossa oli ohi, me aloimme naukkailla miestä väkevämpää työn lomassa. Jossain vaiheessa isäni avasi laatikon joka sisälsi kaikenlaista seksi krääsää; videoita, lehtiä ja myös seksilelujamme joista pidimme. Isäni tutkiskeli hetken videoita kunnes löysi printattuja kirjoituksia jotka sisälsivät netissä julkaistuja seksitarinoita. "Teillähän on melkoinen kokoelma" isäni sanoi selatessaan tarinoita. "Mä tykkään itsekin lukea näitä" hän sanoi. "Seksitarinat saavat Minnan aina kuumaksi" mieheni pamautti yllättäen ja tunsin kuinka punastuin korviani myöten. Olimme nuoruudessani puhuneet melko avoimesti seksistä vanhempieni kanssa mutta tällaiset puheet isäni kuullen saivat minut nolostumaan. Jatkoin purkamista kuin mitään ei olisi tapahtunut mutta väkisinkin mietin minkälaisista tarinoista isäni mahtaisi pitää.

Jonkin ajan kuluttua alkoi olla jo ilta ja kaikki tärkeimmät tavarat olivat jo paikallaan. Lähdin alakertaan laittamaan iltapalaa miesten jäädessä jatkamaan töitä. Kun laitoin ruokaa pöytään en voinut olla ihmettelemättä sitä kuinka kiihottunut olin. Otin lisää hapanta ja kutsuin miehet syömään. Syödessä juttelimme kaikenlaista uudesta talosta sun muusta ja joimme lisää viiniä, kaljaa sekä useat snapsit kunnes aloimme kaikki olla melkoisessa hiprakassa.

Sauna oli lämmitetty ja ruoan jälkeen lähdin ottamaan pikaiset löylyt. Sen jälkeen pukeuduin kevyeen, edestä napitettavaan kesämekkooni joka toi rintani vähän liiankin hyvin esiin. Se oli aavistuksen verran liian pieni mutta en löytänyt muutakaan siihen hätään. Nännit puristuivat tiukasti kangasta vasten kun napitin yläosaa kiinni mutta päätin kuitenkin jättää rintaliivit pois. Miehet testasivat uuden saunamme ja puuhailin vielä jotain pientä kunnes he tulivat alas kylpytakit yllään ja istuimme kaikki olohuoneeseen viettämään iltaa. Lähes kaikki työt oli saatu tehtyä ja nautimme ihanan rennosta olosta juomiamme naukkaillen.

Mieheni otti konjakkipullon esiin ja kaatoi siitä kierroksen kaikille. Sitten hän kysyi isältäni: "Minkälaisista tarinoista sinä tykkäät?" Vaikka käskin miestäni olemaan hiljaa toivoin silti salaa että isäni vastaisi kysymykseen. Hän vastasikin kertoen että tykkäsi oikeastaan kaikenlaisista tarinoista mutta erityisesti sellaisista joissa joku katselee muiden rakastelua. Sitten hän vilkaisi minuun varovasti ja jatkoi: "Kerran katselin kun Arja rakasteli toisen miehen kanssa." Leukani loksahti auki. Arja, minun siveä, nipottava äitini, rakasteli toisen miehen kanssa?? "Tiesikö hän että katselit?" mieheni kysyi kiinnostuneena. "Tiesi tietenkin. Me järjestettiin se yhdessä." Isä kertoi kuinka äitini houkutteli miehen kotiimme hänen katsellessaan itse salaa ja olin aivan sekaisin. En olisi ikinä uskonut että äitini suostuisi moiseen. Tarina sai minut aivan kuumaksi kun ajattelin äitiäni naimassa voihkien vierasta miestä ja sitä kuinka isäni varmaankin runkkasi katsellessaan heitä. Tuntui todella eroottiselta kuvitella sitä. Kun katsoin miestäni huomasin että tarina kiihotti häntäkin.

"Pitäisikö meidän tehdä sama?" Jari sanoi kiusoitellen ja alkoi hieroa paljasta polveani. Olin melkoisen tuhmalla tuulella kaikista seksijutuista ja viinistä johtuen joten sanoin leikilläni: "Käynkö iskemässä jonkun?" Jari nauroi ja sanoi sitten isälleni: "Ollaan mekin joskus naitu ravintolan vessassa mutta olisi aika kiihottavaa rakastella kun joku katselee" hän sanoi suudellen poskeani. Varoittamatta mieheni sanoi isältäni: "Sähän voisit katsella?" Olin kauhuissani mieheni ehdotuksesta. "Mitä sä oikein puhut?" tokaisin hänelle. Mieheni kietoi kätensä ympärilleni. "Hmmm.. Se vois olla hauskaa. Rakastella kun joku katsoo." Käännyin häneen päin. "Jos ei nyt kuitenkaan isän katsellessa" sanoin vihaisena mutta Jari jatkoi kiusaamistani. "Sä tykkäisit siitä.. Kun isäsi katsele.." Molemmat miehet tuijottivat minua enkä tiennyt mitä olisin sanonut. "Enkä. Se on liian.. tuhmaa." sain lopulta tokaistua. "Tuhmaa ja ihanan kiihottavaa." mieheni huohotti korvaani samalla kun hän työnsi kätensä reisieni väliin. "Lopeta" sanoin ja yritin laittaa reiteni yhteen mutta hänen kätensä oli jo pikkuhousujen peittämää pilluani vasten. "Sähän oot jo märkä.." "Enhän" minä sanoin häpeillen ja vilkaisin isääni jolla oli kiimainen ilme kasvoillaan. Jari painoi tiukemmin kättään vasten kumpuani ja tunsin kuinka haarani aukesivat hieman. Hän alkoi hieroa pilluani pikkupöksyjeni läpi ja näykki korvaani. Isäni tuijotti tuolistaan suoraan haaroihini jota sentään mekonhelmat vielä hieman peitti. "Lopetetaan nyt" minä huohotin Jarin peukalon hieroessa klitoristani ohuen kankaan läpi. "Et sä halua että mä lopetan kulta" mieheni sanoi. "Sä haluat että mä työnnän mun sormeni sun pilluun..Etkö haluakin.." "En..en" voihkin mutta Jarilla ei ollut aikomustakaan lopettaa.

Isä katsoi meitä herkeämättä ja samalla huomasin suuren pullistuman hänen kylpytakissaan. Kun hän huomasi mihin katseeni oli kohdistunut, hän alkoi puristella kaluaan kankaan läpi. Kaikki oli niin epärealistista, niin järjetöntä ja tuhmaa että tuijotin vain isäni syliä kun Jari työnsi kätensä pikkuhousuihini ja alkoi hieroa klitoristani. "Tykkääksä tästä?" En sanonut mitään mutta sormet pillussani tuntuivat yhä paremmilta ja paremmilta ja lantioni hieroi tahattomasti mieheni kättä vasten. "Sä tykkäät siitä kun isäsi katsoo.." Katsoin isää joka tuijotti minua takaisin. "Voi Luoja. Mitä me oikein tehdään.." sanoin sulkien silmäni. Samalla kun mieheni toinen käsi työskenteli pillussani, hänen toinen kätensä alkoi avaamaan mekkoni nappeja nopeaan tahtiin. "Ei älä" huohotin hengästyneenä mutta ennenkuin ennätin estää häntä, oli mekkoni auki viimeiseen nappiin asti vyötärölläni. Kun avasin silmäni, isäni oli polvillaan edessäni. Jarin käsi sukelsi rinnalleni jota hän alkoi puristella samalla kun hän suuteli minua suulle. Puristin reiteni tiukasti yhteen ja yritin työntää miestäni pois mutta hän alkoi huohottaa taas korvaani. "Avaa reidet kulta" hän sanoi ja veti toista polveani itseensä päin. Isäni kasvot olivat jalkojeni välissä ja hän alkoi väkisinkin nähdä haaroihini. "Enemmän" Jari huohotti ja aloin jo olla niin kiimainen etten välittänyt enää. Kuin unessa tunsin kuinka vedin jalkani koukkuun ja levitin haarani kokonaan auki.

Tunsin kuinka märät pikkuhousuni painautuivat Jarin paljaaksi ajelemaa pilluani vasten kun hän tarttui käteeni ja vei sen syliinsä suoraan seisovalle kullilleen. Sitten hän otti toisen käteni ja vei sen suoraan pillulleni. "Hiero sitä" hän sanoi isäni pään ollessa polvieni välissä. "Ei..älkää enää.." minä valitin ja pidin kättäni tiukasti pilluni suojana. "Näytä isälle sun kuuma, märkä pillu" hän jatkoi ja jotain, mitä vielä tänä päivänäkään en tiedä, tapahtui. Ehkä se johtui viinistä, ehkä ehkä kaikista irstaista lauseista, mutta pääni sekosi täysin. Vedin pikkuhousujeni haarakiilalan sivulle ja annoin isäni nähdä paljaaksi ajellun pilluni koko komeudessaan. Hän tuijotti märkää jalkoväliäni vain puolen metrin päästä ja avasi kylpytakkinsa tarttuen jäykkään kaluunsa. Ihana, paksu, kielletty kalu liukui edestakaisin hänen kämmenensä sisällä. Rakoni oli kuin tulessa. Irrotin otteeni Jarin kullista ja vein toisenkin käteni haaroihini levittäen häpyhuuliani isälleni, toivoen hänen jatkavan runkkaamistaan. Jari nousi seisomaan ja pudotti kylpytakkinsa lattialle. "Riisu sen pikkuhousut" mieheni sanoi isälleni jonka kädet nousivat ylös reisiäni pitkin ja kun hän sai sormensa pöksyjeni kuminauhan alle, hän kiskaisi housut pois jalastani.

Levitin jälleen jalkani ja hieroin märkää pilluani. Alaston mieheni konttasi viereeni ja käänsi minut kontalleen sohvan selkänojaa vasten. Sitten hän pudottautui lattialle jalkojeni väliin ja alkoi nuolla pystyssä olevaa takapuoltani ja pilluani. Tahtomattani lantioni nytkytti hänen kasvojaan vasten ja tunsin orgasmin lähestyvän. "Työnnä sormet sisään" huohotin. Jari tiesi että tykkään hänen nussivan minua sormillaan silloin kun hän ottaa minulta suihin ja samassa kaksi sormea upposi pilluuni. Olin valmis laukeamaan enkä välittänyt enää isästäni mitään. Kieli kieppui ympäri klitoristani välillä imien ja näykkien sitä,paksujen sormien liukuessa sisään ja ulos. Olin kuin seitsemännessä taivaassa. Äkkiä aivoissani pamahti kuin moukari olisi osunut kallooni. Mieheni käveli eteeni sohvan toiselle puolelle alastomana, jäykkä kulli kasvojani tökkien. Samassa tunsin kuinka paksu kalu alkoi työntyä hitaasti kuumaan pilluuni. Katsoin taakseni olkapääni yli ja kun isäni tarttui lantiooni ja painoi kullinsa syvälle sisään, laukesin samantien. Selkäni vääntyi kaarelle ja huusin suoraa huutoa. Painoin lantiotani isää vasten niin kovaa kuin pystyin hänen vastatessa työntöihini. Elämäni upein orgasmi tärisytti vartaloani kunnes pystyin enää voihkimaan hiljaa. Kauaa en saanut huilata kun mieheni terska oli huulieni välissä ja hän vatkasi kulliaan raivoisasti. Puristin suuni tiukasti terskaa vasten ja nuolin sen alapintaa tietäen hänen laukeavan kohta. Samassa tunsin kuinka isäni alkoi nussia minua. Kielletty kulli liukui sisälläni isän kouriessa raskaina riippuvia rintojani ja nipistellessä nännejäni. Jari alkoi sykkiä suussani ja siinä samassa hän laukesi runkaten kalunvarttaan jolloin sperma ruiskusi kaikkialle. Itse en ehtinyt sitä surra koska tajusin taas pian laukeavani. Käyrä kulli tuntui koskettavan jokaista sopukkaani ja tahdottomana antauduin taas ihanan virran vietäväksi. Kuin unessa kalu sykki sisälläni ja kun tunsin kuuman mahlan syöksyvän sisääni, laukesin jälleen huutaen isää. Hieman veltostunut kulli liukui nautinnollisen hitaasti ulos sisältäni ja kun pieni spermavana seurasi sitä valuen klitorikselleni, olin laueta jälleen. Kunpa joku kantaisi minut suihkuun ajattelin raukeana.

Written by: japi7777

Please Rate This Submission:

Category: Erotic Couplings Stories