Category: Erotic Couplings Stories

Isällä Saunomassa

by japi7777©

Olen 46 vuotias mies ja avioeron jälkeen olen asunut yksin. 27 v. tyttäreni Tarja käy usein luonani, joten en ollut yllättynyt kun hän taas eräänä perjantai-iltana soitti ja kertoi olevansa tulossa. Eräs työkaverini, nelikymppinen Pasi oli luonani kylässä ja olimme ottaneet hiukan viinaa ja sauna oli lämpiämässä. Tarja saapui ja liittyi seuraamme. Hänellä oli muutama pullo valkoviiniä mukanaan ja hetken istuttuamme kolmisin, Pasi ja minä menimme saunaan. Tarja kävi saunassa jälkeemme ja saapui sitten olohuoneeseen kylpytakki yllään. Ilta kului jutellen ja viinaakin taisi kulua aika reippaasti. Jossain vaiheessa iltaa olin nukahtanut sohvalle ja kun heräsin, ei Pasia eikä Tarjaa näkynyt missään. Lähdin etsimään heitä ja kun tulin takkahuoneen ovelle, kuului sieltä ääniä. Työnsin raollaan olevan oven auki ja näky sai suuni loksahtamaan auki. Tarja oli sohvalla nelinkontin ja otti tukea päädystä kun Pasi nai häntä raivoisasti takaapäin. Tarja taivutti päätään taaksepäin ja voihki ääneen. Hänellä ei ollut vaatteita yllään ja vasta nyt näin ensimmäistä kertaa kuinka upea vartalo hänellä oli. Muodokas takapuoli ja suuret, kiinteät rinnat joiden nännit seisoivat kivikovina. Olin kyllä aikaisemminkin nähnyt hänen rintansa vaatteiden läpi mutta en osannut edes aavistaa että ne olisivat noin upeat. Pasi kiihdytti tahtia ja huohotti raskaasti. Tarja taisi aavistaa hänen kohta tulevan ja kääntyi katsomaan taakseen, jolloin hän huomasi minut oviaukossa. Hetken hän tuijotti minua kauhistunut ilme kasvoillaan, mutta sitten himo sai hänestä vallan ja hän alkoi jälleen voihkimaan hiljaa. Pasi alkoi olla lähellä omaa huippuaan ja tarttui tytärtäni lantiosta kiinni ja teki muutaman rajun työnnön öristen jotain sekavaa. Sitten hän vetäisi kalunsa ulos ja runkkasi sitä samalla kun sperma alkoi ruiskua Tarjan selälle. Tyttäreni tuijotti minua koko ajan suu auki ja vasta nyt huomasin että kaluni seisoi täydessä juhlakunnossa kylpytakkini sisällä. Käännyin nolona pois ovelta ja menin takaisin olohuoneeseen. Takkahuoneesta kuului kuinka Tarja meni suihkuun, kun kaadoin itselleni vahvan paukun ja istuin takaisin sohvalle.

Hetken kuluttua Tarja tuli olohuoneeseen yllään vain valkoinen t-paita ja pikkuhousut. Nännit seisoivat edelleen kivikovina ja näkyivät selvästi ohuen paidan läpi joka oli liimautunut kosteaan ihoon. Hän kaatoi myös paukun itselleen ja tuli sitten viereeni istumaan. "Anteeksi isä. Ei ollut tarkoitus…" "Ei se mitään. Aikuinenhan sinä olet" minä keskeytin ja laitoin käteni hänen ympärilleen puristaen häntä olkapäästä isällisesti vaivautunut hymy kasvoillani. Tarja tuli lähemmäksi ja tuikkasi suukon poskelleni. "Mihin se Pasi jäi?" minä kysyin. "Se sammui siihen sohvalle. Nyt se kuorsaa siellä." Tarja tuhahti. Siemailimme paukkujamme hetken hiljaisuudessa ja mieleeni alkoivat tulvia väkisinkin äskeisen tapahtumat. Puoli stondikseni alkoi jälleen osoittaa elonmerkkejä ja yritin epätoivoisesti ajatella jotain muuta. Olin melkoisessa humalassa, joten se oli vaikeaa, mutta eipä ollut selvänä tyttärenikään. Hän kiehnäsi kainalooni ja painoi päänsä olkapäätäni vasten pitäen lasiaan sylissäni. "Tollasia noi miehet aina on. Taas jäätiin ilman" hän sanoi itsekseen. Oloni oli muutenkin tukala ja Tarjan ranne ja lasinpohja kaluni vartta vasten teki sen entistä vaikeammaksi. Katselin hänen kireää paitaansa johon nännit tekivät kohoumat ja tunsin kuinka kaluni paisui entisestään. Kun Tarja otti siemauksen lasistaan hän vilkaisi minuun ja huomasi että tuijotin hänen rintojaan. Yritin kääntää katseeni pois äkkiä ettei hän huomaisi mutta silloin oli jo liian myöhäistä. Tarja laski kätensä takaisin syliini ja hänen ranteensa lepäsi suoraan kullini vartta vasten. "Saanks mä kysyä sulta jotain?" hän sanoi. Kun en heti vastannut hän jatkoi: "Tykkäsiksä katsoa mua?" Kalulleni se kysymys oli kuin nitrokulho vanhainkodin tansseissa ja kullini alkoi soittaa jenkkaa duurissa painaen tyttäreni rannetta vasten niin että hän sen varmasti tunsi.

Se oli varmasti elämäni noloin hetki enkä tiennyt miten päin olisin ollut. Tarja laittoi lasinsa pöydälle ja tarttui sitten oikeaan käteeni ja siirsi sen kaluni päälle. "Mä haluun että sä teet itelles hyvän olon" hän huohotti korvaani. Kun en heti liikkunut hän tarttui ranteeseeni ja vei käteni kylpytakkini sisään suoraan kullini päälle. Kaluni seisoi kivikovana ja otin sen käteeni kylpytakin sisällä. Tarja kiehnäsi lähemmäksi ja hänen rintansa painautuivat kylkeäni vasten kun hän huohotti korvaani. "Pidä sitä hyvänä vähän.." Kun käteni alkoi liikkua kylpytakin sisällä Tarja vei kätensä mahalleni ja alkoi hitaasti avaamaan kylpytakkini vyötä. Vyö aukesi ja kylpytakkini helmat putosivat sivulle paljastaen seisovan kullini ensi kertaa tyttärelleni. En tiennyt miten päin olisin ollut. Puristin vain kaluani kädessäni ja huohotin raskaasti. "Älä lopeta" Tarja kuiskasi korvaani. Aloin hitaasti runkkaamaan kaluani samalla kun Tarja liukui sohvaa pitkin lattialle. Hän konttasi jalkojeni väliin tuijottaen koko ajan kulliani ja painoi sitten polveni erilleen. Runkkasin varovasti kaluni vartta ylös ja alas Tarjan painaessa suuret rintansa haarojani vasten. Jokaisella vedolla rystyseni hankasivat hänen paitaansa rintojen välistä ja Tarjan rinnat tuntuivat paisuvan entisestään. Tarja tarttui paitansa helmoihin ja nosti varovasti jolloin rinnat alkoivat tulla hitaasti esiin ja käteni kosketti ensi kertaa niiden pehmeää ihoa. Aloin huohottaa raskaasti tuijottaen rintoja ja silloin tyttäreni vetäisi koko paidan pois päältään. Hän työnsi itseään eteenpäin ja äkkiä kullini oli hänen pyöreiden rintojensa välissä. Irrotin käteni kaluni varresta jolloin hän puristi täyteläiset rintansa yhteen ja alkoi naida kulliani hitain, nautinnollisin liikkein. Joka painauksella punainen terska tuli näkyviin kadotakseen sitten jälleen ihanaan , pehmeään solaan.

Paluuta ei enää ollut. Tiesin että halusin nussia häntä enkä välittänyt muusta. Tartuin hänen kainaloihinsa ja vedin hänet ylös lattialta ainoastaan pudottaakseni hänen sohvalle selälleen. Kuulin vain lyhyen voihkaisun kun vetäisin pikkuhousut pois tyttäreni jalasta ja samassa painoin polvitaipeista hänen jalkansa miltei hänen niskansa taakse. Märkä, puoliksi ajeltu pillu oli kuin tarjottimella. Turvonneet häpyhuulet avautuivat itsekseen tarjoten nähtäväksi paisuneen klitoriksen joka kurotti eteenpäin. Kontatessani lähemmäksi räjähtämäisillään oleva terskani osui ensimmäistä kertaa häpyhuulien väliin. Katselin haltioituneena alaspäin ja tunsin kuinka kullini pää liukui pitkin märkiä huulia painautuen jokaisen työnnön lopuksi vasten klitorista. Tyttäreni huohotti raskaasti ja painoin vartaloani tiukemmin häntä vasten jolloin terskani, sekä kullini paksu varsi, puristuivat tiukemmin vasten häpyhuulia ja klittaa. Hetken liukumisen jälkeen väistämätön tapahtui. Kaluni luiskahti tyttäreni litimärkään pilluun. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Aloin nussia kuin hullu koska pelkäsin hänen käskevän minut lopettamaan, mutta se pelko oli turha. Tarja huusi suoraa huutoa ja laukesi heti kun kaluni oli painunut hänen sisäänsä. "Tulee.. Vielä.." hän sai voihkittua sekavien voihkaisujen väliin kun panin häntä hiestä märkänä. Pyöreät, kiinteät rinnat hytkyivät edestakaisin ja pelkäsin että kokosohva hajoaa. Sitten kaikki pimeni hetkeksi. Vartaloni sätki kuin horkassa kun survoin kulliani niin syvälle kuin pystyin spermani suihkutessa tyttäreni sisuksiin. Tiukka, kuuma pillu imi kaluani Tarjan voihkiessa ja hinkatessa pilluaan vielä hetken. Annoin kullini liukua ulos hitaasti Tarjan mehuja pursuavasta pillusta ja hieroin jälleen terskalla hänen klitoristaan. "Käydäänkö vielä saunassa vai mennäänkö sänkyyn?" kysyin. Tarja hymyili autuaasti silmät ummessa muttei vastannut.

Written by: japi7777

Please Rate This Submission:

Category: Erotic Couplings Stories