Category: Erotic Couplings Stories

Isän Pc

by japi7777©

(poista x osoitteen edestä niin se toimii)

Vajaa vuosi isäni ja äitini yllättävän eron jälkeen löysin vihdoinkin aikaa työkiireiltäni vierailla isäni luona Tampereella. Äitiäni näinkin koko ajan, kun hän eron jälkeen muutti samaan kaupunkiin kuin minä, mutta koska työni vei miltei kaiken aikani, lähdin Tampereelle isää katsomaan vasta kesälomallani. Olin tuolloin 27 vuotias ja urani yhdessä suomen huippuyrityksistä oli ollut nousujohteinen jo pitkään. Itse asiassa olin ohittanut monta miestä ylennyksiä jaettaessa mikä herätti joskus pientä närää heidän keskuudessaan. Kaiken kaikkiaan sain heiltä kuitenkin asiallista kohtelua osakseni, mutta työtaakka oli luonnollisesti aina valtava. Niinpä junamatkakin sujui töitä tehden vaikka lomalla oltiinkin. Perillä kaikki oli niin kuin muistinkin. Lapsuudesta asti olimme asuneet samassa omakotitalossa hiukan keskustan ulkopuolella. Yläkerrassa minulla oli vielä oma huonekin jota ei ollut juurikaan muuteltu.

Isäni ollessa päivät töissä sain mahdollisuuden tehdä omia töitäni hänen tietokoneellaan vaikka omakin kannettavani oli mukana. Erästä asiakirjaa muokatessani onnistuin jotenkin hävittämään jo aikaisemmin tallentamani tiedoston, joten lähdin etsimään sitä etsi komennolla. Laitoin hakusanaksi *.* ja kohtaan "sisältää tekstiä" nimeni Jenni, jonka tiesin olevan asiakirjassa. Tiedosto löytyi ja löytyi myös jotain muuta. Löytyi kansiollinen tarinoita joissa isä rakasteli tyttärensä kanssa; (joka usein oli aika nuori, joskus vanhempi, mutta jonka nimi aina oli Jenni). Oli selvää että minä olin noissa tarinoissa joten kiinnostuneena ja kauhuissani mietin mitä isäni on mahtanut ajatella kun on seurannut minun varttuvan. Olin jo nuorena ollut kypsä ikäisekseni ja vartaloni oli ollut kuin aikuisen jo 14 vuotiaana, mutta koskaan en muistanut että hän olisi tehnyt mitään sopimatonta minua kohtaan. Kun luin tarinoita lisää aloin kiihottua tuosta tuhmasta tytöstä, joka lopulta aina täytti isänsä jokaisen toiveen nauttien samalla itsekin.

Avasin housuni napit ja työnsin käteni pikkupöksyjen sisään, samalla kun kuvat tarinoista täyttivät pääni. ..Nuori tyttö ottamassa suuhun vanhemmalta mieheltä.. Omalta isältään.. Minä ja isä.. Häpesin omia ajatuksiani mutta sormet klitoriksellani vaativat jatkamaan. Yhtäkkiä sain ajatuksen kirjoittaa oman tarinani, Jennin tarinan. Sormeni hyppivät näppäimistöllä kuin itsestään kun naputin tarinan Jenni tyttärestä, joka tyydyttää itseään lukiessaan isänsä kirjoittamia tarinoita ja jonka isä yllättää työhuoneestaan ja pakottaa seksiin. Juttua kirjoittaessani olin hieronut pilluani vähän väliä ja kun sain tarinani valmiiksi olin niin kiimainen, että painoin housuni nilkkoihin ja vedin jalkani tuolin käsinojille. Sitten upotin kaksi sormea syvälle pilluuni hieroen samalla toisella kädellä paisunutta klitoristani. Tuhma kiima täytti pääni kun mietin mitä isäni mahtaisi ajatella jos näkisi minut nyt. Levitin reisiäni lisää ja kova litinä ja huohotus täytti työhuoneen. Laukesin pian ja vartaloni kouristellessa tuoli oli kaatua allani kun hieroin itseni ihanaan orgasmiin. Hetken toivuttuani katselin vielä tarinaani tietokoneen näytöllä kunnes suljin sen ja poistuin isäni työhuoneesta.

Kului pari päivää kunnes isä huuteli minua perjantai-iltana työhuoneeseensa. Hän oli ottanut muutaman whiskyn ja tuijotti kuvaruutua jossa näkyi pelkkä työpöytä. "Niin" kysyi kun tulin hänen viereensä. Isä oli hetken hiljaa mutta sanoi sitten: " Sä olet unohtanut sun työjuttuja tietokoneelle". "Ai mitä? Kaikki pitäisi olla korpuilla". minä kysyin ihmetellen. "Varmaan onkin mutta tällainen on jäänyt". Samassa aikaisemmin kirjoittamani tarina täytti koko tietokoneen ruudun. Jähmetyin kauhusta paikoilleni ja olisin voinut kuolla häpeästä. Tarina ei ollutkaan jostain syystä tallentunut korpulleni vaan kiintolevylle. "Voi Luoja" pääsi huuliltani mutta ennen kuin ehdin edes ajatella sen enempää, isäni veti minut ranteesta kontalleen polviensa väliin ja kaivoi toisella kädellään jäykän kullinsa esiin shortseistaan. Sitten hän painoi päätäni niskasta kohti paksua kaluaan ja ohjasi terskaa huulieni väliin. "Ime sitä Jenni. Ime kulta vähän".. Huuleni aukesivat kuin itsestään isäni liukuessa suuhuni ja samassa jo nuolin hänen kulliaan vailla omaa tahtoa. "Voi Jenni " hän voihki kiimaisena. "Ime sitä". Tein työtä käskettyä kalun paisuessa suussani. Tartuin lopulta hänen kalunsa varteen ja aloin runkkaamaan sitä hitaasti samalla kun annoin sen liukua ulos suustani. Peukaloni hieroi syljestäni liukasta terskan alapintaa ja sai isäni huohottamaan kovempaa. "Tykkäätkö sä tästä? Imeekö sun tyttös sua hyvin?" kuiskasin pikkutytön äänellä. "Voi kulta.. Ei tämä voi olla totta". Annoin kullin liukua takaisin suuhuni runkaten sen vartta samalla kun kieleni kieppui ympäri terskaa. "Ooohhh" isä valitti. "Multa tulee jos sä teet noin" hän sai voihkittua huohotuksen väliin. Nousin polvilleni hänen jalkojensa väliin pumpaten hänen liukasta kyrpänsä vartta ylös ja alas. "Haluut sä nussia mua?" "Haluut sä nussia sun pikku tyttöäs?" minä kysyin enkä välittänyt enää mistään mitään.

Samassa isä loikkasi lattialle ja pyöräytti minut ympäri nelin kontin. Kovakouraiset kädet kiskoivat housuni alas ja sitten pois jalasta, kunnes lopulta olin takapuoli pystyssä kohti isääni. Äkkiä hänen sormeensa painui sisääni ja sitten heti perään toinen. Olin litimärkä ja voihkin nautinnosta kun paksut sormet tutkivat sisintäni. "Isä.. Sä oot mun sisällä" vikisin. Nussin lantiollani hänen kättään vasten kunnes vihdoin tunsin isäni peukalon hierovan klitoristani nopein liikkein. Pilluni oli kuin tulessa. Kun käännyin katsomaan taakseni olkapääni yli, isäni levitti reisiäni ja hetken kuluttua hän konttasi taakseni.

Tunsin kuinka isän kullinpää tökki hetken vasten märkää vittuani kunnes alkoi liukua hitaasti sisään. "Ooohhh" voivotin". "Se on niin iso isi" sopersin kiimasta sekaisena. Olin niin kiihottunut leikkiessäni pikkutyttöä että laukesin huutaen saman tien kun hänen paksu kalunsa alkoi venyttämään häpyhuuliani ensi kertaa mutta isälläni ei ollut aikomustakaan lopettaa vielä. Hän tarttui kaksin käsin lantiooni ja alkoi nussia minua takaapäin jolloin raskaat pallit läpsivät joka työnnöllä vasten häpyhuuliani ja klitoristani. En voinut uskoa että kaikki oli totta. Isän kulli sisälläni liukui edestakaisin kuin viimeistä päivää ja hänen kätensä hamusivat raskaina roikkuvia rintojani. Tiesin kuinka likaista kaikki oli ja se kiihotti minua entisestään. Äkkiä hänen kullinsa alkoi sykähdellä sisälläni ja tiesin että hän laukeaisi. Pelkkä ajatus hänen spermastaan sisälläni sai minut laukeamaan jälleen ja hetken kuluttua tunsin hänen kuumat syöksynsä ensi kertaa sisälläni. Isä puristi lantiotani pitkään itseään vasten hengittäen raskaasti. Lopulta hän antoi yhä puolijäykkänä seisovan kullinsa liukua ulos.

Isä tarttui kaluunsa ja alkoi hieroa nesteistä liukkaalla terskallaan takapuoltani ja peräreikääni. Kullipää alkoi jäädä yhä pidemmäksi aikaa kireälle reiälleni painellen sitä varovasti. "Saanko mä koittaa sun takapuolta?" isä kysyi varovasti. Tarinoissa isällä oli aina ollut erityinen kiinnostus takapuoleeni, joten vaikka en sitä ollutkaan ennen kokeillut, annoin hänen jatkaa. Liukas terska painui helposti sisään ryppynarun kiristyessä sen taakse ja isäni voihki peräreikäni supistellessa tahtomattani hänen kullinsa ympärillä. Hänen kalunsa paisui heti täyteen mittaan ja hän työnsi sitä äkkiä hiukan syvemmälle ikään kuin peläten että kieltäisin häntä kohta. Liukas kulli painui yhä syvemmälle ahtaaseen reikääni ja lopulta tunsin sen olevan pohjassa saakka. Kerran loppuun asti päästyään isä alkoi nussia persettäni hitaasti huohottaen ja nimeäni voihkien. "Tykkääthän sä tästä?" isä voihki työntöjään kiihdyttäen.

Uudet mielihyvän kokemukset järisyttivät ruumistani kun ensi kertaa koin anustani naitavan.. "Tykkään.. Voi tykkään." Isä veti minut pystyyn ja kietoi kätensä ympärilleni. Otin tukea pöydän kulmasta ja nussin häntä takaisin niin kovaa kun jaksoin. Hänen suuret kätensä liikkuivat puseroni sisällä rinnoilleni ja alkoivat puristella niitä. Aina välillä hän nipisteli kivikovia nännejäni tai pyöritteli niitä etusormensa ja peukalon välissä. Isä pumppasi persettäni hullun lailla. "Jenniiii.." hän voihki ja sitten hän laski toisen satsinsa supistelevaan takapuoleeni. Ensi kertaa tunsin kuumat syöksyt takapuolessani ja työnsin käteni äkkiä haaroihini . "Nyt isä.. Nyt tulee!!" Koko vartaloni tärisi ja lantioni nussi isääni vasten vielä viimeisillä voimillaan kun sain pitkän orgasmien sarjan. Sitten en jaksanut enää vaan retkahdin takaisin lattialle takapuoli pystyssä. Raukean usvan läpi tunsin kuinka spermaa alkoi hitaasti valua ulos molemmista aukoistani muodostaen noron kohti herkkää klitoristani ja kun se viimein osui siihen, kylmät väreet kulkivat lävitseni. "Jäisinköhän vielä toiseksikin viikoksi" mietin.

Written by: japi7777

Please Rate This Submission:

Category: Erotic Couplings Stories