Category: Incest/Taboo Stories

Udfordringen Kap 1

by Adventure_dk©

Udfordringen

Kap 1

Det er først på sommeren, og for første gang i år er det endeligt blevet varmt nok til rigtigt at nyde vejret udenfor. Efter en lang vinter og et lidt trist forår er min lyst til at komme ud derfor næsten ikke til at tøjle. Det var netop derfor min kone og jeg besluttede at jeg kunne tage en uge tidligere op i sommerhuset. Rikke er sygeplejerske og havde en række vagter denne uge, men som journalist har jeg lidt friere rammer, og da jeg alligevel primært skulle arbejde på at færdiggøre en længere artikel om regeringens første to år kunne jeg jo ligeså godt gøre det heroppe frem for indenfor i vores lejlighed på Østerbro.

Jeg kørte herover i går. Huset ligger på Fyn, og er en lille perle vi har overtaget fra mine forældre. Det er et ældre hus på en stor naturgrund der gå lige ned til vandet. Netop fordi det ligger så tæt på vandet er der ikke bygget nogen huse bag rækken af gamle sommerhuse vores er en del af. Da jeg kom, fik jeg luftet ud og gjort sommer klart, og så har jeg lavet mig en lille hygge/arbejdskrog bag huset på en lille græsplæne. Jeg har sat et arbejdsbord ud, fundet et par stole og trukket vores to solvogne ud af kælderen. Her er det min plan at tilbringe ugen med mit arbejde og solen sådan lidt på skift men dog med særlig fokus på solen, så der skulle gerne være mindst ligeså meget brug for solvogn som stol.

Netop fordi der er tale om temmelig gamle huse er der også en hel del træer mellem husene, på den måde er vores hus afskærmet vores naboer i et sådan omfang at min kone og jeg netop ofte lægger os bag huset. Der kan vi så uden at være nervøse for at blive forstyrrende smide alt tøjet. Man kan vel sige at vi er en slags blufærdige nudister.

I morges skete der så noget spændende. Jeg hørte vores nye naboer ankomme. De har overtaget huset i løbet af vinteren, fra en ældre dame Fru Hjort, hvis mand døde for et par år siden. Hr. og fru Hjort har jeg naturligvis kendt i mange år, og specielt da jeg selv var dreng var jeg tit over og tale med Niels som manden hed. Han var altid sød til at tage mig med ud for at fiske, eller bare vise mig hvad han havde fanget. Han havde selv to piger, som imidlertid aldrig rigtigt syntes det var sjovt at være i sommerhus, så jeg tror at han nød at have en dreng der kom for og nød at lave drengeting. Desværre døde han pludselig kun 55 år gammel for et par år siden, og efterfølgende har fru Hjort haft svære og svære ved at klare både haven i Odense og huset på nordfyn. Så sidste sommer da jeg talte med hende kunne jeg godt se at det nok var bedst for hende at hun solgte huset, og så var hun naturligvis velkommen til at komme op og besøge os så tit hun havde lyst. Men nu kunne jeg altså høre at nogen var ankommet og jeg var naturligvis spændt på at hilse på vores nye naboer, for selv om de enkelte huse ligger skærmet af i forhold til hinanden så har man alligevel en hel del glæde af side naboer, både når man mangler en kop sukker men også til lige at se efter huset hvis vi ikke er deroppe. Af den grund ville jeg naturligvis gerne hilse på, men tænkte at jeg lige ville give dem tid til at ankomme.

Jeg fik arbejdet et par timer og kan glæde mig over at arbejdet skrider fornuftigt fremad, så ved middagstid hoppede jeg i et par bukser og en t-shirt og gik om foran huset. Selve vores græsplæne foran huset ned mod vandet løber direkte over i naboernes plæner, det er vel nærmest en slags naturplæner som igen rigtigt nænner at slå. Men det betyder så også at os der bor i husene bruger plænen som adgangsvej til hinanden. Først kunne jeg ikke se nogen, men så hørte jeg stemmer inden fra huset. Spændt gik jeg over og bankede på. "Mor det banker på" kunne jeg høre nogen råbe og et øjeblik efter blev døren åbnet.

Det var en flot høj kvinde, vel omkring de 40 med mørkt hår og en flot stor barm der lukkede op. Hun stod et øjeblik smilene i sit maler tøj inden jeg hurtigt fik sagt "Hej, jeg kommer bare lige for at sige velkommen, jeg er jeres nabo inden ved siden af" Jeg pegede med fingerne over mod vores eget hus der lå skjult af træer. "Åh, hej" udbrød hun, smilede sød og rakte sin hånd frem "Jeg hedder Lone". Så vente hun sig "Sofie, kom ud og hils på Jan vores nye nabo". Et øjeblik efter kom en vel ca. 18 årig pige ud til døren. Tak skal du have tænkte jeg da jeg så hende, en tro men ung kopi af moren. Slank med et smukt ansigt, dejlige bryster der strittede indbydende på den heldige bagside af hendes t-shirt og et flot langt mørkt hår der var samlet i en hestehale. "Hej jeg hedder Sofie" fortalte hun.

Jeg fortalte dem lidt om hr. og fru. Hjort, der havde haft huset. Men det viste sig at de faktisk kendte dem en lille smule. De var selv fra Odense, og Lones mand Erik havde kendt Niels gennem noget arbejde. Af den grund havde de også fået huset så relativt billigt. "Men så skal her altså også gøres en hel del" forsikrede Lone mig. Jeg kunne fortælle dem at fru Hjort de sidste par år heller ikke havde haft meget tid til huset, så det var der vel ikke noget at sige til. "Nej, men så er det nu heller ikke værre", sagde Lone, og fortalte at de primært skulle have skiftet en del VVS, have lavet et nyt bad og så malet det hele. Sidste weekend havde de fået pillet det gamle badeværelse ned, og nu var hun og Sofie så heroppe for at male. Hendes mand Erik var Hjemme et par dagen, da han havde nogle opgaver han skulle have lavet. Han er fotograf, men vil så komme herop sidst på ugen.

"Har i så hverken vand eller bad" spurgte jeg. Jo vand havde de i køkkenet men ikke et bad fortalte Sofie mens hun kiggede irriteret på sin mor. "Jamen, I må meget gerne komme over og låne vores bad, det manglede da bare" tilbød jeg straks. Det ville de meget gerne, men først ville de lige male dagens opgave - soveværelset - færdigt. Jeg fortalte dem at de bare skulle komme forbi, og så gik jeg glad over at de virkede søde tilbage for at ringe til Lise min kone og fortælle hende om vores nye naboer. Det lykkes mig ikke at få fat i hende så jeg længe mig i stedet på en solvogn for at slikke lidt sol. Vanen tro smed jeg det hele.

"Åhhh hej Jan" lyden trænger langsomt ind. Pludselig sætter jeg mig op. Foran mig står Lone stadig i ført maler tøj og smiler. "Måtte jeg låne dit bad?

"Ja naturligvis" jeg prøver at finde noget at dække mig til med.

"Det gør ikke noget, hvis man ikke skulle kunne ligge nøgen her, hvor så" siger hun smilende.

"Det er lige ind ad hoveddøren og til højre" for jeg fortalt hende, "men vær lige opmærksom på at døren binder og at du nok skal lade det varme løbe lidt". Hun smiler "Jeg skal nok finde ud af det" og så går hun op og ind i huset. Jeg ligger og høre hvordan vandet bliver tændt og forestiller mig den smukke kvinde stå nøgen i badeværelset. I træerne ved siden af flyver nogle fugle op og jeg lægger mig igen med lader nu et håndklæde ligge over min pik, der ikke er helt upåvirket af mit indre billede af den nøgne Lone.

Ca. 15 minutter efter kan jeg høre vandet slukkes og kort tid efter kommer Lone igen ud. Hun har alt sit malertøj i hånden og et håndklæde snoet om livet. Hun smiler ned til mig, og til min overraskelse kommer hun igen ned til mig. "Hvor var det bare dejligt" siger hun og sætter sig på solvognen ved siden af min. Jeg er lidt overrasket over hendes meget direkte facon, men smiler til hende og siger at det da var det mindste jeg kunne tilbyde mine nye naboer. "Hun spørger til min kone, og jeg fortæller hende at jeg er her for at arbejde, men at hun kommer næste weekend, hvis vejret holder. Sådan sidder vi og sludre lidt om løst og fast, huset, de gamle naboer og vejret i almindelighed. Jeg ligger stadig på min solvogn med det lille håndklæde over pikken, der nu har lagt sig pænt og artigt. Pludselig drejer Lone sig en smule og med et opdager jeg at jeg kan se op mellem hendes solbrune lår, direkte ind på en flot mørk kusse. Jeg prøver at lade som ingenting, men det er ligesom lidt vanskeligt at fastholde samtalen samtidigt med at jeg dels prøver at snige mig til endnu et glimt af hendes spændende og for mig fremmede kusse, dels prøver at se ud som om jeg slet ikke ser i den retning. Faktisk hører jeg slet ikke rigtigt hvad Lone siger før en sætning pludselig skiller sig ud fra de andre "Hvor er du egentligt flot barberet". Med et slår det mig at jeg nu ligger med pikken stående lige i vejret, og at håndklædet samtidigt er gledet lidt ned, ikke meget, men nok til at hun kan se mine nosser og undersiden af min pik. Hurtigt prøver jeg at dække mig til, men Lone smiler bare "Lad endelig være den ser da så flot ud som den står der". Det virker meget underligt at ligge nøgen på en solvogn, med stiv pik og prøve at samtale med en ny nabo i form af en flot veldrejet kvinde.

Barberer du dig altid? Spørger hun med klar henvisning til min pik. Jeg tænker at jeg ligeså godt kan være ærlig i denne situation og fortæller hende at min kone og jeg faktisk engang imellem gør det på hinanden. Det er sådan en lidt spændende og sjov leg der tit leder til noget mere. Lone smiler igen "Det lyder som en dejlig leg" siger hun og fortsætter som var det det mest naturlige i verden "Det kunne være jeg kunne lokke dig til at barbere mig en dag?" Det giver et ryg i min pik da hun siger det, og håndklædet glider helt af, "Tja, det kunne jeg vel godt, du trænger måske til at blive barberet" svare jeg kækt og prøver at lade som om jeg ikke har set hendes fisse. Lone svare ved blot at løsne håndklædet og lade det glide ned. Med et sidder hun nøgen på solvognen ved siden af mig. "Ja som du kan se kunne den godt trænge" Hun ser mig lige i øjnene mens hun langsomt spreder benene og lader mig se hendes flotte fisse. Håret er mørkt og mellem hendes ben kan jeg tydeligt se to opsvulmede fugtige læber. Jeg kan slet ikke få øjnene fra hende og sætter mig langsomt op. "Ja, jeg kan godt se at du trænger"" jeg prøver at lyde professionel, selvom mit hjerte galoper af sted. Lone smiler bare til mig og lader langsomt en hånd glide ned over maven ned til hendes fisse, mens hun sidder lige foran mig begynder hun langsomt at rører ved sig selv. "Rør ved dig selv Jan" hvisker hun "Rør ved dig selv og lad mig se dig komme, så skal du nok få lov til at barbere mig".

Jeg griber fast om min pik, og begynder med øjnene fast rettet mod hendes lækre dejlige fisse at rive den af. Stille og roligt rykker min hånd frem og tilbage, mens jeg ser hendes fingre glide ind mellem hendes store flotte læber. Jeg kan mærke det rykker i mig hvilket også Lone sanser, så hun øger farten og lader nu sin langefinger glide hurtigt frem og tilbage over hendes lille strittende klit. Sådan sidder jeg pludselig overfor min smukke nye, men også meget gifte, nabo og rør ved mig selv mens hun gør det samme. Det er så liderlig en tanke at det næsten svimler for mig. Jeg kan mærke jeg er ved at komme, Lone lader to fingre glide langt ind i hendes æggende mørke, og da hun ser min situation rykker hun sig helt frem på kanten af solvognen. "Kom i min hånd" hvisker hun frækt og rækker sin venstre hånd frem mod mig. Det er mere end jeg kan klare, og med et gisp sprøjter spermen ud af mig. Åhhhhhhh råber jeg da orgasmen river i mig og sender endnu en flot stråle ud i hånden på Lone. Da jeg er færdig ser jeg hende i øjnene, og uden en eneste gang at slippe mit blik, fører hun hånden ned til sin fisse, hvor hun langsomt smører min sperm ud over hendes varme fisse. Endelig kan jeg høre hendes åndedræt ændre sig om med et synker hun lidt sammen i en stille men intensiv orgasme. Ganske kort ser jeg hendes flotte fisse med store fugtige skamlæber og min sperm glinsende i hendes korte mørke hår inden Lone et øjeblik efter rejser hun sig og igen fæstner håndklædet om kroppen "Wow hvor er du bare dejlig og fræk Jan, nu har jeg lidt at huske dig på" siger hun og fortsætter "jeg kommer tilbage på et tidspunkt efter Barberingen".

Jeg sidder lidt tilbage på solvognen, med billedet af hendes flotte fisse smurt ind i min varme sperm flaksende for øjnene. Hvad var det lige der skete der? Spørger jeg stille mig selv, inden jeg igen lægger mig nøgen tilbage på solvognen og falder i søvn.

Fortsættes...

Written by: Adventure_dk

Please Rate This Submission:

Category: Incest/Taboo Stories