Category: Erotic Couplings Stories

Pizza di Caprio-cciosa

by Svenskaflicka©

Jag trodde att jag skulle hinna klä på mig innan pizzakillen kom, men jag hade inte fått på mig mer än trosor och en skjorta när han ringde på dörren. Jag hann inte knäppa skjortan, så jag svepte bar ihop den och gick för att öppna. Om pizzabudet blev överraskad av att se en halvnaken tjej öppna dörren så var det inget mot hur häpen jag blev över att stå öga mot öga med Leonardo di Caprio. När han stammade fram vad jag blev skyldig insåg jag mitt misstag – såvida nu inte den berömde amerikanske skådespelaren talar skånska.

"Kom in," sa jag. "Jag måste hitta min plånbok."

Han lydde tveksam, och stängde dörren efter sig. Jag rotade i handväskan och fick tag i plånboken. Det fattades 30:-.

"Ett ögonblick," sa jag. "Jag har lite småpengar liggande här och var..."

Jag letade i skålar och skrivbordslådor, och fick tag i en femma här och en tia där. Leo väntade en smula rastlöst ute i hallen, sen kom han in i vardagsrummet och satte ner kartongen på bordet.

"Förlåt att jag försenar dig," sa jag.

"Det är lugnt," mumlade han och satte sig ner.

"Nu ska vi se..!" sa jag triumferande. "5, 10, 20, 21, 22, 27..."

Jag räckte fram pengarna, men han tog dem inte. Istället glodde han fascinerat på mig, och jag insåg att skjortan hade glidit upp och avslöjade mina bröst.

"Gör inte det där ont?" frågade han och pekade på min piercade bröstvårta.

"Njäääeee..." jag drog på det. "Men den gör att bröstvårtan blir hyperkänslig. Minsta lilla beröring så känner man sig helt darrig."

"Hur då?"

"Det är som när man rör där med fingrarna," sa jag. "Fast mycket, mycket starkare."

"Blir man liksom... upphetsad?" sa han.

"Mycket," log jag.

"Sitter den där ringen lös, så du kan röra den upp och ner?" frågade han, helt fascinerad av ämnet.

Jag tog den lilla ringen mellan tummen och pekfingret och vek den upp och ner några gånger.

"Vad är den gjord av?" sa Leo, och balanserade ringen på toppen av sitt pekfinger, utan att röra vid mitt bröst."

"Rent silver," sa jag andlöst.

Det var spännande att sitta intill en snygg kille och bli stimulerad på det här sättet. Han vek ringen upp och ner, upp och ner. Jag kände mig mer och mer upphetsad.

"Häftigt!" mumlade han. "Varför har du bara en?"

"Därför att det gjorde så ont att jag inte vågade göra om det," sa jag.

"Hur gör du om du ska gå genom en metalldetektor?" sa Leo.

"Jag tar av den först," log jag.

"Hur då?"

Jag demonstrerade det för honom, och lade den lilla ringen i hans hand. Han lade försiktigt fingret mot min bröstvårta och undersökte hålet.

"Det syns knappt," sa han.

"Precis som hål i öronen," sa jag.

Hans försiktiga beröring fick det att pirra i mig.

"Sätt tillbaka den," bad han.

"Gör det, du."

"Jag vågar inte. Tänk om jag gör illa dig?"

"Försök."

Han tog god tid på sig; och jag njöt av att känna hans mjuka fingertoppar "klä på" mitt bröst – som en sorts pervers förlovningsritual! Till sist var ringen på plats, och han vek den upp och ner ett par gånger, och t.o.m. drog lite lätt i den för att se så att den satt fast ordentligt.

"Hur känns det när någon suger på ditt bröst när du har den där?" frågade Leo lågt.

"Du får väl prova, så ska jag berätta," sa jag.

Han såg på mig, och ett tag blev jag rädd att han skulle backa ur, men så blundade han, lutade sig fram, och lät tungspetsen glida över bröstvårtan, runt den, under ringen; han vek den upp och ner med sin våta, mjuka tunga, varierade sig med att då och då enbart slicka själva bröstvårtan, och tog ibland ringen mellan läpparna och drog i den.

"Du gör mig galen!" suckade jag. "Snälla..!"

Han tittade upp.

"Snälla vadå?"

"Knulla mig någon gång, då!"

Han drog av sig T-shirten, knäppte upp jeansen, och jag drog ner honom över mig i soffan. Vi fumlade för att få av oss våra underkläder, och sen lyfte han upp mina ben så att de vilade på hans axlar. Jag tog hans kuk och förde den rätt. Jag suckade av lättnad när jag äntligen kände den glida in i mig. Befrielsen var nära! Han var överraskande ömsint, trots att vi båda två var så kåta att vi flämtade. Han kysste mig och smekte mitt hår samtidigt som han stötte djupt in i mig. Jag smekte hans rygg, försökte dra honom närmare, djupare – jag kunde inte få nog av honom! Han hetsade upp oss båda genom att slicka mitt bröst och nafsa i ringen, och han hittade ett sätt att stöta djupt men långsamt, som tillsammans med den lätta stimulansen av min överkänsliga bröstvårta fick mig att stöna högt.

"Åh, gud!" stönade han. "Det går snart för mig!"

"Inte än!" gnällde jag. Snälla, inte än!"

"Jag kan inte... åååååh!"

Han kramade mig hårt och tryckte sig så långt in han nådde, pressade ner mig i soffan och andades häftigt intill mitt öra. Jag gav ifrån mig ett besviket ljud när han drog sig ur, men han kröp ner mellan mina ben och särade varsamt mina blygdläppar. Han tänkte då inte svika mig, inte gå härifrån förrän jag också hade kommit – duktig pojke! Jag kände hans varma, mjuka tunga mot min klitta, och jag särade på benen så mycket jag kunde. Jag drog till mig en kudde och lade mig bekvämt tillrätta medan hans retsamma mun utsatte min klitta för lika ljuvlig tortyr som min bröstvårta fått genomlida lite tidigare. Han förde in ett finger i mig, förde det in och ut, sen 2, och till sist 3. Jag kände den första orgasmen komma, och lade kudden över ansiktet för att dämpa mig. Leo slet bort den.

"Jag vill se när du kommer," viskade han. "Du är så sexig!"

Jag kunde inte svara, för just då kände jag hur svallvågor av njutning vällde upp inuti mig, och jag kastade huvudet bakåt och stönade. Mina ben lade sig runt Leo's axlar av sig själva, och jag tryckte lite brutalt ner hans huvud mellan mina ben för att han skulle fortsätta, vilket han gjorde – med råge. Knappt hade jag hunnit hämta mig från min första orgasm förrän han sög in min klitta i munnen och ömsom sög och ömsom slickade den, och hela tiden rörde han fingrarna ut och in i min våta fitta med små blöta, smackande ljud.

"Lek med din ring!" viskade han, och jag lydde.

Beröringen av den uppretade bröstvårtan förstärkt den underbara känslan i underlivet, och jag riktigt jämrade mig när det gick för mig igen. Njutningen var så stark att den var nästan plågsam, och Leo "torterade" mig två gånger till innan han gav sig. Jag drog honom intill mig, och han kramade mig medan jag hämtade andan.

"Får jag träffa dig igen?" sa han.

"Mmm-hmmm," sa jag belåtet. "När slutar du ikväll?"

"Kvart över 10," sa han. "Ska jag komma över då?"

"Gör det," sa jag och kysste honom på pannan.

Han kastade en blick på pizzakartongen, som stod övergiven på bordet.

"Ska jag ta med en ny pizza?" frågade han.

Written by: Svenskaflicka

Please Rate This Submission:

Story Tags: swedish

Category: Erotic Couplings Stories