Category: Exhibitionist & Voyeur Stories

Rontgencilik Ch. 2

by grandpasha©

Bir hafta зok zor geзti. Sabэrsэzlэkla Jason'dan gelecek haberi bekliyordum. Bu arada karэm ser verip sэr vermiyordu. Sanki zenci ile kьtьr kьtьr o sikiюmemiюti. Sonunda Jason aradэ. Hafta sonu kaldэklarэ otelde tam yanlarэndaki odayэ bize ayэrtmэюlardэ.

Karэmla hazэrlandэk.Зaktэrmadan karэmэ dikizliyordum, yine dantel kьlodunu, siyah jartiyer ve dantelli зoraplarэnэ giymiюti, olacaklar iзin kendini hazэrlamэюtэ . Otelin gece kulьbьnde buluюtuk. Jasonun karэsэ tam hayellerimi sьsleyen cinsten nefis bir zenciydi. Teni koyu kahverengi ve terden pэrэl pэrэl parlэyordu.Baharatlэ parfьmь genzimi yakmэюtэ. Эri ve dik memeleri sanki giydiрi bluzdan taюэyor, kalзalarэ dar eteрini patlatacak gibi duruyordu. Debbie tam benim hayallerimi sьsleyen zenci kadэn modeliydi. Barda hemen onun yanэna geзtim, amacэm tenine temas etmek,iзimi gэcэklayan kokusunu sindire sindire iзime зekmekti. Jason da hemen karэmэn kalзalarэna bordalamэюtэ. Debbi'ye iyice yapэюtэm, kalkmэю olan sikimi sert kalзalarэna sьrterek gerekli mesajэ vermek istiyordum. Hэnzэr kadэn gцzlerimin iзine bakarak ne istediрimi anladэрэnэ belirtir юekilde anlamlэ anlamlэ gьlьmsedi.

Bar o kadar kalabalэktэ ki, hepimiz birbirimize yapэюэk gibi duruyorduk. Yavaюca Debbinin iki bacaрэnэn arasэna sьzьldьm.Dar eteрi nerede ise kalзalarэna kadar sэyrэlmэюtэ. Bir elimle iзki bardaрэnэ tutarken diрer elimi eteрinin altэna soktum. Don giymemiюti, parmaklarэm o tarifi imkansэz nefis amcэрэna ulaюmэюtэ.

Amcэрэ sэrэlsэklamdэ,iki parmaрэmэ birleюtirip цnce dudaklarэ ьzerinde gezdirdim daha sonra hafifce iзine sokarak parmaklarэmэn iyice эslanmasэnэ saрladэm. Gцzlerinin iзine bakarak parmaklarэmэ derin derin kokladэm ve aрzэma alэp amcэрэnэn sularэna bulanmэю parmaklarэmэ emdim.Bu arada Jason da karэmэn arkasэna geзmiю kabarmэю yaraрэnэ kalзalarэna sьrtьyor, hafif hafif ensesini цpьyordu.

Artэk rol yapmanэn faydasэ yoktu.

"Yahu юurada izdэrap зekiyoruz, haydi odaya зэkalэm da kozlarэmэzэ paylaюalэm" dedim. Цzellikle karэmэn юaюkэn bakэюlarэnэ gцrьnce

"Geзen buluюmada Jason'un tadэna bakmэюsэndэr herhalde, юimdi hep beraber rahatlayalэm" diye aзэkladэm.

Onlarэn odasэna зэkmak ьzere asansцre bindik. Daha asansцrde Jason karэmэn dudaklarэna hэrsla saldэrmэюtэ, karэm da bьtьn юehvetiyle cevap veriyordu. Ben de Debbie'nin boynunu цpьyordum. Artэk herюey ortada idi. Bu gece nefis bir grupsex yapacaktэk.

Odaya dar attэk kendimizi. Kadэnlar kendilerini yataрa bэraktэlar. Debbie iri dudaklarэ ile karэmэn sьtyeninden fэrlamэю olan memesinin baюэnэ aрzэna almэю emiyordu. Bir elini de eteрinin altэna sokmuю dantel donu-nun arasэndan amcэрэnэ parmaklэyordu. Ben Debbie'nin simsiyah sьtun gibi bacaklarэnэ aralamэю hem mis gibi kokusunu iзime зekiyor, hem de dudaklarэ юehvetten kabarmэю amcэрэnэ yalэyordum. Jason ise pantolonunu зэkartmэю 30 santimlik yaraрэnэ karэmэn aрzэna vermiюti bile. Debbie'nin nefis bir amэ vardэ. Dudaklarэ kэvrэm kэvrэmdэ, am suyundan iyice эslanmэю, iз kэsmэ pespembe, dэюэ ise kaymak gibi traю edilmiюti.Bu harika amcэрэ resmen yiyordum. Burnumu gцtьnьn deliрine sokmuю harika kokusunu soluyordum. Zevkten nerede ise fэюkэracaktэm. Debbie hem yalamaktan hem yalanmaktan dolayэ юehvetten inliyordu. Karэm ise Jasonun yaraрэnэ olanca gьcь ile aрzэna alэyor,ancak yarэsэnэ bile zor sэрdэrэyordu. Karэmэn tьkьrьkleri adamэn zevk suyu ile karэюmэю зenesinden akэyordu. Kadэnlarэn elbiselerini зэkartmamэюtэk bile. Jason karэmэ sэrtьstь yataрa uzattэ, hэrsla siyah donunu yэrtarcasэna bacaklarэndan sэyэrdэ. Karэm bacaklarэnэ iyice karnэna doрru зekmiю,30 santimlik yaraрэ yemek iзin kendini hazэrlamэюtэ. Amcэрэ nefis kabarmэю, bэzэrэ юiюmiюti. Gцtьnьn deliрi bile nabэz gibi atэyordu. Jason karэmэn bacaklarэnэ omuzuna aldэ ve yaraрэnэ amcэрэnэn dudaklarэna yavaю yavaю sьrterek giriюi bekleyen deliрe sokmaya baюladэ. Karэm:

"Aagggggghhh, harika n'olur yavaю yavaю sik beni, eldiven gibi sarmak istiyorum o yaraрэnэ, ээggghhhhh, ah,Sok sok sik beni sik n'olur, harika yэrtэyor amcэрэmэ, oohhhh, oohhh, ucunu gцbeрimde hissediyorum,"

Jason sonunda dibine ulaюmэюtэ.Bir sьre цylece bekledi.Bu arada karэmэn ayak parmaklarэnэ aрzэna almэю emiyordu.Karэm iзindeki yaraрэn daha fazla girmesini istercesine tэrnaklarэnэ Jason'un kalcalarэna geзirmiю kendine doрru зekiyordu.Ben ise yataрэn diрer tarafэnda Debbie'yi цnьmde domalttэm.Belini iyice зukurlaюtэrmэюtэ. Эri bir юeftali gцrьnьmьndeki amcэрэ ve nefis gцt deliрi sanki dэюarэ fэrlamэюtэ. Sikimi yavaюca amcэрэna gцmdьm.Benim sikim kocasэnэn yarэsэ boyunda idi,ancak kalэnlэрэ ondan fazlaydэ.Debbie derin bir iз зekmesi ile kendini geriye atarak kэзэnэ iyice bana yasladэ. Yavaю yavaю sokup зэkartmaya baюladэm.Bu arada her зэkartэюэmda eрilip gцtьnьn deliрini ve amcэрэnэn dudaklarэnэ yalэyordum. Gцtьnьn deliрi зok davetkardэ.Bir sьre amcэрэnэ siktikten sonra sikimin baюэnэ yalamalarэmla эpэslak olmuю gцt deliрine dayadэm.Yavaюca ittim. Baюэnэ arkaya cevirdi.

"Bьtьn deliklerim senin, istediрin gibi sikebilirsin" dedi. Bundan cesaret alarak biraz daha kuvvetli bastэrdэm.Kalэn yaraрэm gцt deliрine yavaюca girmiюti.Biraz bekledim. Alэюtэрэnэ tahmin ettikten sonra pompalamaya baюladэm.Ben soktukзa o simsitah kalзalarэnэ bana doрru itiyor, taюaklarэm amcэрэnэn pembe dudaklarэ ile buluюuyordu. Gцt deliрini sэkэюtэrэp gevюetiyor sanki sikimi saрmak istiyordu. Jason herhalde dayanma sэnэrэnэ geзmiюti ki aniden yaraрэnэ зэkarttэ dibinden tuttuрu azmanэ hortum gibi kullanarak karэmэn yьzьnь, memelerini, hэzlэ hэzlэ inip kalkan gцbeрini beli ile suladэ. Karэm her tarafэna bulaюmэю belleri eli ile okюuyor,memelerine, karnэna bulaюtэrэyor,koklayэp parmaklarэnэ yalэyordu.Gцrdьklerim ve Debbie'nin dapdaracэk gцtь beni de bitiriyordu. Dibine kadar dayanэp ben de gцtьnьn iзine bьtьn spermlerimi boюalttэm.

Otel odasэnэ kadэnlarэn parfьmleriyle karэюэk ter ve amcэk kokusu doldurmuюtu.

"Arkadaюlar bu gece sabaha kadar sikiюeceрiz herhalde" dedim. Jason:

"Elbette, hem karэn hem Debbie pes edene kadar bьtьn deliklerini dolduracaрэz." Diye cevapladэ. Her iki kadэn da kendilerini koltuрa bэrakmэюlar, bacaklarэ iki yana aзэk yorgun amcэklarэnэ avuзlayarak soрutuyorlardэ. Karэm:

"Hayatэmda hiз amcэk yalamdэm, kadэn kadэna seks yapmadэm, зok merak ediyorum acaba yarak yemekten daha hoю olabilir mi?" diye sordu. Debbie:

"Ben Amerikada iken birkaз kez denedim. Зok hoюtu,kadэn kadэnэn nelerden hoюlandэрэnэ daha iyi bilir,bambaюka dьnyalara gцtьrьr insanэ" diye yanэtladэ. Bu arada da karэmэn memelerini hafif hafif okюamaya, dudaklarэnэ цpmeye baюladэ. Karэm gцzlerini kapatmэю kalзalarэnэ hafif hafif ona doрru itiyordu. Debbie karэmэn alt dudaрэnэ aрzэna almэю emerken eli bacaklarэnэn arasэnda dolaюmaya baюlamэю,iюaret parmaрэ ile bэzэrэnэ kaюэyor ve ara sэra sэrэlsэklam olmuю dudaklarэndan iзeri kaydэrэyordu. Karэm inliyor, o da Debbie'nin amcэрэnэ avuзluyordu. Her ikisi de bacaklarэnэ aзarak iyice birbirlerine yanaюtэlar, amcэklarэnэ bastэra bastэra sьrtьyorlardэ. Bacak aralarэ sэrэlsэklam olmuюtu. Karюэlэklэ memelerini yalэyor,uзlarэnэ эsэrэyor-lardэ. Jason ile ben bir yandan onlarэn seviюmesini izliyor,bir yandan yaraklarэmэzэ sэvazlэyarak bir sonraki sikiюe hazэrlanэyorduk. Зok sьrmedi her iki kadэn da kalзalarэnэ titrete titrete inleyerek orgazm oldular. Jason:

"Юimdi sэra bizde, sэrayla sandviз yapacaрэz,bakalэm hanginiz daha baюarэlэ olacak" dedi ve yataрa sэrt ьztь uzanэp karэmэ ьstьne зekti. Bayrak direрi gibi dimdik duran 30 santimlik yaraрэnэ hiз zorlanmadan karэmэn amcэрэna gцmdь. Karэmdan yanlэzca derin bir inleme duyuldu. Jason karэmэn amcэрэnэ yavaю yavaю sikiyordu. Bu durumda ben de arkaya geзtim ve sikimi dibinden tutarak karэmэn gцt deliрi ьzerinde gezdirmeye baюladэm. Эlk defa gцtten sikilecek olan karэm korkmuюtu.

"Lьtfen yavaю yavaю sok, canэmэ yakma "diye yalvarэyor ama boюtaki elleri ile de gцt deliрini olabildiрince aralamaya зalэюэyordu. Yavaюca yaraрэmэn baюэnэ zorla dar gцt deliрine soktum. Karэm:

"Aaaggghhhhh, зok kalэn,зok kalэn , n'olur biraz bekle" diyerek hэzlэ hэzlэ soluk alэyordu. Ellerimle iri gцtьnь avuзlamэю olarak bir sьre bekledim. Yavaю yavaю iзine itmeye baюladэm. Gцtь o kadar sэkэydэ ki zorla ilerliyordum. Sonunda dibine kadar soktum. Taюaklarэm karэmэ amcэрэndan sikmekte olan Jasonun yaraрэ ile buluюmuюtu. Bir sьre de bu pozisyonda bekledim. Karэm mahfolmuюtu,her iki deliрi de dopdoluydu. Jasonla зok gьzel bir tempo ile karэmэ sikiyorduk ben sokarken o зэkartэyor,ben зэkartэrken o kцkьne kadar sokuyordu. Karэm zevkten deliye dцnmьюtь, baюэnэ saрa sola savuruyor:

"oohhhhh, nefiiiis, sikin beni, harika doyuruyorsunuz, aggghhh, sikin ,sikin, her ikinizin de yaraklarэ nefis, эээggghhhh geli..geliyorum, ohhh ,ahhh, aaaah harika,istiyorum, fэюkэrtэn bellerinizi,amэmэ ve gцtьmь doldurun tohumlarэnэzla,hadi hadi aynэ anda, lьtfen " зэlgэnca belini getiriyordu. Onu hiз bu kadar heyecanlэ gцrmemiюtim. Jasonla ben de karэmэn her iki deliрini tohumladэk, bellerimiz amcэрэndan, gцtьnden dэюarэ akэyordu. Зarюaf berbat olmuюtu. Bir sьre dinlen-dikten sonra bu sefer Debbie'yi aramэza aldэk,ben alttan amcэрэna kocasэ arkadan gцtьne geзirmiюtik. Onu da yaklaюэk yarэm saat siktikten sonra simsiyah ve terden pэrэ pэrэl olmuю vьcudunu bellerimizle yэkadэk. Hepimiz зok yorulmuю ve tьkenmiюtik.Kingsize yataрa yэрэldэk. uyumuюuz. Ne kadar sьre geзti bilmiyorum.Ama bazэ sesler duyarak uyandэm.yavaюca baюэmэ kaldэr-dэрэmda Debbie'nin o nefis simsiyah зэplak vьcudu ile yanэmda yattэрэnэ gцrdьm,ama diрerleri yoktu ve sesler banyodan geliyordu.

Sessizce oraya doрru gittim.Kapэ aralэktэ, iзeriye baktэрэm zaman karэmla Jasonun henьz doymadэk-larэnэ anladэm. Karэm bir bacaрэnэ klozetin ьzerine koymuю,ellerini duvara dayamэю, o nefis gцtьnь geriye doрru зэkartmэюtэ.Jason ise onun arkasэnda ayakta hэrsla sikiyordu. Elleri ile karэmэ belinden tutmuю temposunu ayarlэyordu. At yaraрэ gibi siki karэmэn kabarэk amcэрэna kцkьne kadar girip зэkэyordu.

Karэmэn yediрi yaraktan inanэlmaz keyif aldэрэ anlaюэlэyordu. Gцzlerini kapamэю, yavaю yavaю inliyor, ara sэra elleri ile memelerini avuзluyor, uзlarэnэ iki parmaрэ arasэnda ovuюturuyordu. Meme uзlarэ fэndэk gibiydi.

"Ahhhhhh, jason nefis sikiyorsun, keюke seninle sэk sэk buluюup sikiюsem, ooohhhhh, yaraрэn цyle muhteюem ki, amcэрэmэ tamamiyle dolduruyor, ээggghhh, sik canэm, sik orospunu, hayatэmda sikiюmekten bu kadar zevk alabileceрimi dьюьne-mezdim.Ooohhhh, sok sok n'olur hepsini kцkьne kadar sok ve iзinde bэrak" diyerek Jasonu teюvik ediyordu. Haюmetli zenci karэmэ yere yatэrdэ, tek bacaрэnэ kaldэrarak nefis amcэрэna daha kuvvetle sokmaya baюladэ. Sonunda karэm titreye titreye iniltiler arasэnda belini getirdi. Юehvetten memeleri iri birer kavun gibi olmuюtu. Karэm Jasonun yaraрэnэ aрzэna aldэ. 30 santimlik iri siki юehvetle emiyordu.

Tьm damarlarэ юiюmiю olan yarak patlamaya hazэrdэ Nitekim karэmэn emmelerine daha fazla dayanamamэю, fэюkэrmaya baюlamэюtэ. Karэm tek bir damlasэnэ bile ziyan etmeden hepsini yutmuюtu.Buna raрmen dudaklarэnэn kenarэndan sэzan fazlalэklarэ da parmaklarэ ile toplayэp Jasonu bitirmiюti.

Written by: grandpasha

Please Rate This Submission:

Category: Exhibitionist & Voyeur Stories