Category: NonHuman Stories

Gloria och Hana (Fantasy Paradise)

by DarkAlchemy©

Typ: Lesbisk / Fantasi / Extrem

Version: 1.1

Copyright: (Dark)Alchemy 2005

Övrigt: Detta är en mycket extrem novell. Den är gränsöverskridande på många sätt och kan av många uppfattas som otrevlig. Därför tar jag inte ansvar över din reaktion på den. Ett öppet sinne kan vara bra att ha :)


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mina och Hanas läppar möttes i en intensiv kyss. Våra tungor sökte sig ner i varandras djup och in i kärlekens allra innersta. Våra auror expanderade till det dubbla och en intensiv känsla av kärlek fyllde oss båda i denna förening. En lång intensiv kyss gjorde att blodet nästan kokade i våra ådror. Mina bröstvårtor styvnade och mina pupiller växte i storlek. Jag ville förenas med henne här och nu. Hon ville detsamma. Hanas ögon gnistrade rött och hennes hy var het som eld. Jag kände passionen som glödde i hennes hjärta.

Vi släppte varandra. Detta var bara en försmak. Jag slingrade mig runt henne, andades in doften av hennes blonda hår. Hana stönade till. Hennes händer hade ett stadigt tag om mina lår. Mina händer smekte hennes utanpå det gyllene lila tyget som prydde hennes ben. Jag greppade tag i det och rev snabbt bort det från hennes kropp varpå hon snurrade runt och mötte min blick ungefär en armlängd ifrån mig.

Naken till hälften stod hon där, min sköna gudinna. Hennes blick var intensiv och djup. Tusen världar doldes där innanför. Hennes genomskinliga tunika och det blonda håret prydde hennes gyllenbruna hy väl. Hon var utan underkläder och den gyllene hårprydnaden runt hennes vagina utstrålade en oerhörd skönhet. Het var hon. Het var jag.

Jag tittade in Glorias gröna ögon. De mötte mig på djupet. Hon är en skönhet från avlägsna vyer. Hennes hår som skimrar i blått och svart säger mig att hon inte är härifrån. Den rosa långa klänningen som pryder henne matchar hennes hy som liksom min är mörk. Länge skådade jag hennes djup varpå jag kände hennes magnetism dra mig till sig.

Vi omfamnades och kysstes även djupare denna gång. Elden mellan oss fick våra kroppar så varma att kläderna snart började brinna. Stora lågor spred sig runt oss där vi stod mer och mer nakna. Gloria och jag var nu fullständigt fokuserade på varandra. Ett allvar brann inom oss. Målet var fullständig njutning.

Glorias och min tunga lekte inom den andre. Våra bröstvårtor var styva och våra kön glödde av åtrå. Jag lyfte på mitt ben för att komma närmare min älskarinnas heta kön. Hennes blygdläppar mötte mina. Inom oss exploderade tusen solar. Våra klitoris växte tills det att de hade blivit två heta och potentiella kärleksorgan som samtidigt trängde in djupt i den andres kärleksgrotta. Vi hade nu fullständig kontakt

Hana och jag vibrerade av njutning. Kristallklara strålar flödar ner från våra sprängfyllda bröst av ren och söt nektar. Därpå skriker Hana till medans jag känner samma flod av nektar flöda från hennes kön. Jag bryr mig inte. Min nyformade kärleksstav tar henne bara med ännu mer storm och upphetsning. Hon skriker inombords även om tungan långt ner i hennes innandöme kväver mycket. Hennes heta kön svarar mig bra. Hon är en krigare.

Jag känner att jag vinner övertag. Min tunga leker sig nu ut genom Glorias anus som likväl exploderar med hennes första våg av orgasm. Gloria skriker i takt med att kärleksvätska flödar från båda hennes hål. Min tunga tränger sig in mellan glödande blygdläppar jämsides med min hårt knullande kärleksstock. Jag möter Glorias innandöme en andra gång.

Våra hjärtan dunkar i takt, vår andning är synkroniserad, våra ögon ser inte längre något, blinda av lust, blinda av passion. Vårt blod kokar. Glorias tunga leker sig ut från min vagina och upp längs min kropp medans jag får ytterligare en våg av orgasm. Jag spyr upp gyllene kärlekssaft samtidigt som min vagina flödar allt intensivare. Glorias tunga rundar mina bröst och över till sina varpå den slingrar sig neråt igen.

Jag älskar att förföra Hana. Nu ska jag ta henne till bortom hennes gränser. Därpå trycker jag in min tunga och penetrerar Hanas mage som skriker till av förvåning av att precis fått tungan inkörd i sig igen. Därpå njuter hon av att få sitt innandöme smekt en andra gång. Jag skriker till av smärta när Hanas tunga genomborrar mitt hjärta varpå jag snart uppgår i en ännu högre form av njutning. Jag pressar min tunga in i Hanas hjärta. Hon stönar till av euforisk extas. Jag njuter av att vara inne i henne, ännu en gång. Hennes tunga trycker sig ut genom min mage och fortsätter upp mellan våra bröst samt runt min hals och drar mig med våld allt närmare henne. Våra kroppar börjar smälta samman. Blodkärl vävs som gör att blod nu passerar mellan oss.

En ny våg av expanderad njutning sköljer över oss när våra två kroppar förenas. Sedan minns vi inget mer.

Jag är vacker. Mycket vacker. Min rosa klänning klär sig bra till min mörka hy, till mina rödgnistrande ögon och till mitt hår som glittrar i blått och svart. Jag är Hena. Och jag känner något närma sig. En främlig. En utsökt krigare. En av helt annan sort. En manlig älskare som bara har en sak i tanken. Att smälta samman med mig i fullständig njutning.

Written by: DarkAlchemy

Please Rate This Submission:

Story Tags: supernaturial, extreme, lesbian, orgasm, blond, black, blue, action, swedish, bizarre

Category: NonHuman Stories