Category: Exhibitionist & Voyeur Stories

Gezintiler 1

by cesur_bey©

Ahmet þirketin kapýsýnda beklerken içeriden yeþil etekle beyaz bluz giymiþ bir kýz çýktý. 18 yaþlarýnda gibiydi. Fakat memeleri kocamandý. Ýri olmalarýna raðmen dimdik duruyorlardý. Ýçinde sütyen de yoktu. Beyaz bluzu iyice germiþlerdi. Uçlarý kahverengi görünüyordu. Kýz da memelerinin güzel olduðunu biliyordu. Kollarýný geriye atarak yürüyor, böylece memelerinin daha çok göze çarpmasýný saðlýyordu. Gömleði de iyice gerilmiþ düðme aralarýndan memelerinin birleþtiði yarýk görünüyordu. Kýz yürüdükçe memeler de dipdiri olduklarýný ispat için tir tir titriyorlardý. Kýzýn eteði de alabildiðine seksiydi. Zaten uzun bacaklarýnýn neredeyse tamamýný açýkta býrakacak kadar kýsaydý. Bundan baþka sol bacaðýnýn önünde taa yukarýya kadar uzanan bir yýrtmacý vardý. Her adým atýþta sütun gibi düzgün bacaðý beline kadar ortaya çýkýyordu. Hafif bir rüzgar kýzýn yýrtmacýný havalandýrdý. Ahmet kýzýn kilodunu görmeyi beklerken dolgun dudaklarla karþý karþýya kaldý.Kýlsýzdý ve kýzýn vücudunun her tarafýyla ayný bal rengindeydi. Kýzýn çýrýlçýplak güneþlendiði belliydi. Kýz ise eteðinin açýlmasýndan hiç rahatsýz olmamýþtý. Ahmet’e bir gülücük atýp yoluna devam etti. Ahmet’e de arkadan izleme fýrsatý verdi. Rüzgar, incecik yeþil eteði iyice götüne yapýþtýrmýþtý. Yuvarlacýk göt yanaklarý sanki çýplakmýþ gibi görünüyordu. Adým attýkça yuvarlanýp duruyorlardý. Bahçe merdivenlerinin baþýna geldiðinde rüzgar aþaðýdan esti ve kýzýn eteðini havalandýrdý. Bal rengi götü olduðu gibi ortaya serildi. Kýz eteðini tutmak üzere hiç bir hareket yapmadan aþaðýya inmeye devam etti.

Kýz þimdi kullanýlmayan bahçeye girdi. Ahmet de onu izledi. Bahçenin ilerisinde personel için yapýldýðýný tahmin ettiði bir bina vardý. Kýz içeriye girdi Ahmet de yandaki pencereye yanaþtý. Ýçerideki kanepede bir adam oturuyordu. Kýz içeriye girince ayaða kalktý. Ahmet açýk pencereden konuþmalarý duyabiliyordu.

--Merhaba! Halit yok mu?

--Feride’yle içerideler.

--Halbuki benimle beraber olacaktý. Zampara herif iki dakika sabredemedi. Þunlar ne yapýyorlar bir bakayým. diyerek kapýya yaklaþtý. Eðilerek anahtar deliðinden bakmaya baþladý. Zaten kýsa olan eteðinin arkasý iyice sýyrýldý. Ahmet kýzýn göt deliðini görebiliyordu. Göt deliði bile bronzlaþmýþtý. Güneþlenirken yüzükoyun yatmýþ ve elleriyle göt yanaklarýný iki yana açtýrmýþtý herhalde.

--Puþta bak,Feride’nin amýný sikiyor. Beni hep götten sikerdi.

Bu sýrada adam da kýzýn arkasýna geçmiþti. Eðilip göt yanaklarýný kavrarken “Halit haksýz deðil” dedi. “Götün çok güzel.” Sonra da göt deliðini yalamaya baþladý. Kýz “hýh” etti ilk dil attýðýnda. Sonra da “sen de iyi yalýyormuþsun.” dedi. “Sikiþin de iyiyse arasýra sana da veririm.Ýyice yalayýp kayganlaþtýr, sikini sokarken çok acýmasýn. Çok yedim ama göt deliðim sýkýdýr. Yarraðýný kelepçe gibi yakalar.” Adam göt deliðini yalamaya devam etti. Bazen baþparmaðýný deliðe sokuyordu.

Adam iyice yaladýktan sonra kalktý ve sikini çýkardý. Kol gibi bir þeydi. Kýzýn eteði hala ayný þekilde götünün yarýsýnda duruyordu. Adam sikini alttan uzatarak göt deliðine dayadý ve sonra kýzý belinden tutarak yüklendi.”Ayy! Köpek herif götümü parçaladýn” dedi kýz önce. Sonra da “boþver ne dediðimi kökle sen.” Adam önce küçük gidiþ geliþler yaptý sonra da kökledi. Kýz kapýnýn pervazýný iki taraftan tutmuþ, baðýrýp duruyordu. Adam kýzý çekerek duvara dayandý. Kýz sýrtýný adama dayamýþtý. Adam bir elini yýrtmaçtan sokarak amcýðý avuçladý, diðer eliyle de gömleðin üzerinden iri memelerden birisini kavradý. Birazdan da düðmeleri çözdü. Memeler hemen fýrladýlar. Adam birini kavradý yine. Sikini kökledikçe kýz “Ahh” diyerek geriliyor, memeleri de sarsýlýyordu. Adam dolgun dudaklar arasýna parmaðýný sokunca kýz yine baðýrdý. Adam kýzý sürükleyerek arkadaki kanepeye oturdu.Kýz adamýn üzerinde zýplamaya baþladý. Bacaklarýný da kaldýrýnca eteði sýyrýldý ve dipdiri amcýk ortaya çýktý. Kýz bacaklarýný açmýþ olmasýna raðmen hala kapalý gibi duruyordu. Kýz adamýn üzerinden kalktý. Ters dönüp tekrar oturdu. Ahmet adamýn sikinin kýzýn amcýðýna girebileceðini zannetmiyordu. Fakat zor da olsa baþardýlar. Adam bir taraftan kýzýn diri memelerini emiyor, diðer taraftan eteðin arkasýný sýyýrmýþ, yuvarlacýk götü okþayýp pandikliyordu. Kýz yine zýplýyor, memeleri yine sarsýlýp duruyordu.

Ahmet Feride’yle Halit’in ne yaptýklarýný merak edip binanýn diðer tarafýna dolaþtý ve pencereye yanaþtý. Adam yatakta yatýyordu. Feride ise üzerine oturmuþtu. Sýrtý adama dönüktü. Tiþörtü boynuna sýyrýlmýþtý. Memeleri öteki kýzdan bile daha iriydi. Bacaklarýný kaldýrmýþtý. Belinden sarýlan uzun eteði iki yana açýlarak pürüzsüz bacaklarýný açýkta býrakmýþtý. Göðsünü iyice germiþ iri memeleri dimdik yukarýyý gösteriyordu. Adam diri memeleri kavramýþ, okþayýp duruyordu.Kadýn ise sikin girip çýkmasý için götünü aþaðýya indirip kaldýrýyordu.Birazdan adam kalktý ve sikini hiç çýkarmadan Feride’yi yüzükoyun yatýrdý. Bacaklarýný açarak sikini iyice götüne yerleþtirdi. Feride’nin kollarýný tutarak kendine çekti. Feride iyice büküldü geriye doðru. Memeleri yine dimdik ileriye dikildi. Bir taraftan da “Ahh, götüm!” diye baðýrýyordu. Az sonra ayaða kalktýlar. Adamýn siki hala kadýnýn götündeydi. Kadýn bacaklarýný geriye doðru atýp adama sarmýþtý. Adam da iri memeleri kavramýþtý. Kadýnýn eteði iyice açýlmýþ ve dolgun dudaklarý açýkta býrakmýþtý. Adam alttan ittirdikçe Feride baðýrýyordu. Adam “Feride amýný bir daha sikmek istiyorum” deyince Feride ayaklarýný yere bastý. Adam sikini çýkarýnca da adama döndü. Adam eteðin önünden ellerini sokarak iki tarafa açtýrdý ve yuvarlak götü kavradý.Adam sikini bacaklarýn arasýna uzatarak dipdiri dudaklar arasýna soktu. Feride bir bacaðýný adamýn beline doladý. Sonra öbürünü de kaldýrarak tamamen Halit’in sikinin üzerinde kaldý.Kendini geriye atarak memelerini adama sundu. Adam da götünü pandikliyordu.

Ahmet yine ilk pencereye döndü. Adam uzanmýþ, kýz da üzerine yanlamasýna oturmuþtu. Sütun gibi düzgün bacaklarýný birbiri üzerine atmýþ, böylece kýsa eteðinin uyluklarýna sýyrýlmasýný saðlamýþtý. Yine dayanamamýþ götünden yiyordu yarraðý. Zýpladýkça baðýrýyordu.

Ahmet pencereden uzaklaþarak tekrar ana binaya yöneldi. Danýþmadaki kýz deðiþmiþti. Þimdi oturan kýzýn üzerinde dapdar bir tiþört vardý. Yakasý öyle açýktý ki, bir meme ucu dýþarýya çýkmýþ, diðerinin de halesi dýþarýdaydý. Ahmet’in nereye baktýðýný gören kýz sanki sýrtý uyuþmuþ gibi kollarýný iki yana açarak gerindi. Diðer meme ucu da “pýt” diye fýrladý bir anda. Kýz Ahmet’e hafifçe gülerek hiç bir þey olmamýþ gibi iþine döndü.

Written by: cesur_bey

Please Rate This Submission:

Category: Exhibitionist & Voyeur Stories