Category: Erotic Couplings Stories

Komþu kýzý ve annesi I

by seni_seviyorum©

Çok sýcak bir Temmuz günüydü. Aðustos böcekleri bile üþengeç sesler çýkartýyorlardý. Ben, arka balkonda oturmuþ denizi seyrediyordum. Aþaðýda bir kapý açýldý ve kapandý. Gelen Banu'ydu.

- "Merhaba Salih amca, Nesrin teyzeler yokmu?" diye sordu.

- "Selam Banu. Bizimkiler bir haftalýðýna Ayvalýk'a gittiler. Ben yalnýzým. Gel otur þöyle" diyerek balkondaki kanapede biraz sola kayarak ona yer gösterdim.

Elimizde büyüyen bu kýz þimdi bir manken kadar güzeldi.. Henüz on beþ yaþýndaydý ve güzelliðinin erkeklerin baþýný döndürdüðünün yeni yeni farkýna varýyordu. Baþýný ileriye kaldýrýp, memelerini ileriye doðru atarak, o güzel kýçýný saða ve sola kývýrarak yürüyor. Arkasýndan bakýp ýslýk çalan erkeklere hýnzýrca gülümsüyordu.

- "Neler yapýyorsun bakalým?" diye sordum.

- "Hiç iþte. Eve geldiðimde annemleri bulamadým. O yüzden nerede olduklarýný biliyor musunuz diye sormaya geldim." Diye yanýtladý.

- "Onlarý boþ ver. Nasýl olsa gelirler. Gel otur þöyle de biraz konuþalým"

Geldi. Yanýma oturdu. Üzerinde kýrmýzý bir tayt vardý ve sütyen giymemiþti. Ýri memeleri dimdik taytý zorluyordu, uçlarý birer fýndýk tanesi gibi iriydi. Altýna giydiði þort ile onu sokakta hiç görmemiþtim. O kadar kýsa kesilmiþti ki arkasýný dönünce altýndan kýçýnýn yuvarlaklarý taþýyordu. Bacak bacak üstüne attýðýnda, gözlerimi hafif güneþten yanmýþ, hiç tüysüz bacaklarýndan alamýyordum. Konuþmaya baþladýk. Benim memelerime, bacaklarýna takýlan bakýþlarýmdan hiç rahatsýzlýk duymuyor sanki bundan zevk bile alýyordu. Hatta bir ara kanapede baðdaþ kurunca, bacak arasýnda kýsa þortunun amýnýn yarýðýna girmiþ olduðunu ve amýnýn dudaklarýný þortun kenarlarýndan taþtýðýný gördüm. O hala benimle konuþmaya devam ediyordu. Bazen konuþurken ayaða kalkýyor, bana arkasýný dönüp balkonun korkuluklarýna yaslanýyor. Aþaðýya bakýyor ve o arada kýçýný bana doðru dikip, götünün arasýna girmiþ þortundan fýþkýran kýç yuvarlaklarýný gösteriyordu bana. Sikim þortumun içinde dimdik olmuþ, beni zorlamaya baþlamýþtý. Bu kýz bir teþhirciydi diye düþünüyordum ama bana ne ben þu an yaþadýklarýmdan memnundum.

- "Hiç erkek arkadaþýn var mý?" diye sordum.

- "Salih amca , hepsi benimle yalnýz kalýnca öpüþmek ve oramý, buramý sýkmak istiyorlar. Hiç doðru dürüst konuþmasýný bilen de yok. Seninle burada konuþtuðumuz gibi hiç birisiyle konuþamýyorum" dedi.

- "Sen çok iyisin!" diye devam etti..

Geldi ben otururken bana doðru eðildi, taytýnýn içinden memelerini göstererek yanaðýmý öptü. O fýrsatla hemen ellerimi beline doladým. "Sen çok iyi bir kýzsýn. Seninle konuþmak benim içinde çok güzel. Hep böyle arkadaþ kalalým. Ben sana diðer erkeklerle neler yapacaðýný da gösteririm." Diye konuþurken bir yandan da ellerimi götünde, bacaklarýnda hafifçe gezdiriyordum. Daha sonra ellerini tutup býrakmadan yanýma oturtum.

- "Hiçbir erkekle öpüþtün mü? Diye sordum. Hafifçe kýzararak,

- "Hayýr, Salih amca öpüþmedim" dedi. Eleerini býrakmadan,

- "Peki sana nasýl öpüþüleceðini öðretmemi ister misin?" sorumu yanýtlamadý.

Gözlerini bana dikmiþ öylece bakýyordu. Bundan cesaret alarak dudaklarýmý dudaklarýna yapýþtýrdým. Önce kibarca o dolgun, kýrmýzý dudaklarýný dudaklarýma deðdirdim. Gözlerini kapatmýþtý, elleri titriyordu. Sonra üst dudaðýný dudaklarýmýn arasýna alarak hafifçe emmeye baþladým. Daha sonra alt dudaðýný emdim hafifçe. Banu artýk iyice kendinden geçmiþ , baþýný yaslamýþ, gözlerini kapamýþ kendini bana teslim etmiþti. 5 dakika kadar kanepede dudaklarýmýzý biri birinden hiç ayýrmadan öpüþtük. Sonra , geç te olsa dýþarýdan bizi görebilecekleri geldi aklýma,

- "Gel Banu'cuðum içeriye girelim, bizi görebilirler" dedim.

Öylesine kendinden geçmiþti ki, ayaða kalkmakta ve yürümekte zorlanýyordu. En yakýnda olduðu için, bizim oðlanýn yatak odasýnýn kapýsýný açtým. Banu'yu yataða oturttum. Ben de yanýna oturdum, kaldýðýmýz yerden öpüþmeye devam ettik. Ellerimi taytýnýn içine sokup memelerini avucumun içinde ovalamaya baþlamýþtým. Sikim dimdik olmuþ, alev alev yanýyordu.

- "Sen hiçbir erkeðin sikine dokundun mu, Banu?" diye sordum.

Hayýr anlamýnda kafasýný salladý. Hemen orada þortumu indirdim ve dimdik olmuþ yirmi beþ santimlik sikimi ortaya çýkarttým. Banu gözlerini dikmiþ sikime bakýyordu.

- "Korkma, haydi dokun ona!" dedim. Ellerini uzattý, acemice, parmaklarýnýn ucu ile dokunmaya baþladý.

- "Tut onu , avucunun içinde sýkýca kavra ve elini aþaðý yukarý oynat" dedim.

O bunu acemice yaparken, ben de taytýný çýkartým. Ellerimle dimdik memelerini sevmeye baþladým. Ben meme uçlarýný emdikçe zevkten kendinden geçip kendini yataða býraktý. Hemen þortunun fermuarýný açýp çýkarttým. Þimdi çýrýlçýplak yatakda gözleri kapalý yatýyordu. Dizlerini büküp yukarý kaldýrdým ve bacaklarýný açtým. Genç kýz amýnýn dudaklarýný iki elimle açtým, dilimi sokup her tarafýný yalamaya baþladým. Dilim içinde dolaþtýkça Banu, zevkten kasýlýyor, inleme sesleri çýkartýyordu. Ýki elimle memeleriyle oynarken, neredeyse yarým saat amýný yaladým. Artýk patlamak üzereydim. Banu ya yataða oturmasýný söyledim. O iki eli ile memelerini sýkarken, ben sikimi tükürükleyip, Banu'nun memeleri arasýnda gidip gelmeye baþladým. Arasýra da dudaklarýna deðdiriyor, aðzýnýn içine sokuyordum. Boþaldýðýmda, Banu'nun tüm suratý menilerimle dolmuþtu. En son uncuyu da sikimi baþýný aðzýna sokup, aðzýnýn içine boþaldým. O ilk defa bir erkeðin tohumlarýnýn tadýna bakmanýn ve baþýndan geçen bu olayýn þaþkýnlýðý içerisinde, diliyle aðzýnýn kenarýndaki menilerimi yalýyor, bana sevgi dolu gözlerle bakýyor, zevkten gevþemiþ olarak yatakta çýrýlçýplak yatýyordu.

- "Hadi kalk bakalým. Neredeyse gelirler." Deyip, eðilip onu öptüm. Bana sarýldý, uzunca bir süre býrakmadý.

Hýzlýca giyindi, bana el sallayarak, kapýyý çekti gitti. Ben bir süre daha, az önce yaþadýðým olayý düþünerek yarým kalkmýþ sikime bakarak oturdum. Sonra kalktým. Duþa girdim. Balkona çýkýp kitap okumaya baþladým. Banu ara sýra yan balkona çýkýyor bana gülümseyip el sallýyordu. Çok mutlu olduðu her halinden belliydi. Bir saat sonra annesi Gülben haným ve iki kadýn geldiler. Selamlaþtýk, Nesrinlerin gittiðini , Banu 'nun evde olduðunu söyledim. Akþam yemeði için kendime bir þeyler hazýrlamaya tam baþlýyordum ki, kapý çalýndý. Gelen Gülben di.

- "Sizi yemeðe bekliyoruz. Evde yalnýz kalmayýn, bize katýlýn ".

Gerçekten yalnýz kalmak istemiyordum, kabul ettim. Gittim duþ alýp traþ oldum. Üç kadýn ve Banu, güneþ almadýðý için ormana bakan terasta oturuyorlardý. Selda ve Arzu, bir þirkette yönetici olarak çalýþýyorlarmýþ. Uzun boylu bakýmlý , güzel kadýnlardý ikisi de. Gülben , dar beyaz bir þort ve ince , þeffaf askýlý bir penye t-þört giymiþti. Altýnda donu olmadýðý önünden gözüken amýnýn kabarýklýðýndan belliydi. Banu nun kine çok benzeyen iri memelerin sütyensiz yuvarlaklýðýný gözler önüne seriyordu. Selda nýn mini eteði altýndan gözüken, uzun güzel bacaklarý vardý ve her oturup kalkýþýnda bacaklarýnýn arasýndan beyaz donu gözüküyordu. Arzu ise , balýk etinde, beyaz tenliydi. Giydiði bluzun önü o kadar açýktý ki, neredeyse memelerinin ucuna kadar gözüküyordu. Dört güzel kadýn arasýnda, bol sohbet ve içki ile birlikte güzel bir akþam yemeði yedik. Kahve içmek için içeriye girdiðimizde, Selda ve Arzu biri birlerinin kulaklarýna bir þeyler fýsýldýyor ve kahkahalarla gülüyorlardý. Gülben , "Kahveler olana kadar biraz kaðýt oynayalým, Ne dersiniz?" dedi. Herkes kabul etti, ben gidip erken yatacaðýmý söyledimse de hepsi kalmamý istediler. Yere, halýnýn üstüne , yuvarlak þekilde oturduk. "Ne oynayacaðýz?" diye sordum. Gülben , "Strip poker e ne dersiniz?" dedi.

Poker de usta olduðumu sandýðým için þimdiden kýzlarý çýplak hayal edebiliyordum. Ama ilk elde gömleðimi , ikinci elde þortumu ve sonunda donumu çýkartmak zorunda kaldým. Onlarýn arasýnda , öylece bacaklarýmý açmýþ, hafif kalkmýþ sikim ortada oturuyordum. Bütün kadýnlarýn gözleri sikime dikilmiþti. Banu ile Gülben arkada bizi seyrederken Selda ve Arzu üstüme doðru geldiler, beni yere yatýrdýlar. Selda beni öperken, Arzu da sikimi kavramýþ emiyordu. Sikim dimdik olunca, Selda sikimin üstüne oturmuþ, sikimi amýnýn içine almýþ, kalkýp oturuyordu. Bu arada Arzu memelerini aðzýma dayamýþtý. Selda nýn iþi bittikten sonra, Arzu köpek pozisyonunda , halýnýn üstündeydi. Diðer kadýnlar porno film seyreder gibi bizi seyrederken bende Arzu yu sikiyordum.

Karýmýn gidiþinin ilk günü hayatýmýn sikiþini yaþamýþtým. Bakalým diðer günler neler olacaktý?

Written by: seni_seviyorum

Please Rate This Submission:

Category: Erotic Couplings Stories