Category: Anal Stories

Πρωκτικο με ζευγάρι Αγγλων-Greek

by akrivi©

Η πρώτη σχέση μου ήταν στο πανεπιστήμιο με ένα φοιτητή μεγαλύτερο από εμένα αλλά ψυχολογικά άρρωστο. Πέρασε λίγος καιρός μέχρι να καταλάβω τι έκανε στην ψυχολογία μου αλλά όταν το πήρα χαμπάρι τον άφησα στα κρύα του λουτρού πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Ένα από κατάλοιπα που έμειναν ήταν το πρωκτικό sex. Μαζί του ήταν κάτι που δεν μου άρεσε αλλά όταν τον χώρισα και ακολούθησα μια ποιο ελεύθερη σεξουαλική ζωή έμεινε στο menu μαζί το στοματικό. Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι άλλαζε η συμπεριφορά όλων και το ενδιαφέρον που έδειχναν όταν μάθαιναν ότι το κάνω και από πίσω.

Έτσι έγινε και το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό μου. Μου την είχε πέσει ένα ζευγάρι Βρετανών στην παραλία και με ήθελαν για ένα τρίο. Είχα ήδη μια εμπειρία με ζευγάρι αν και μεγαλύτερης ηλικίας και ήθελα να το ξανακάνω. Αυτός λέγονταν Harry και η γυναίκα του Megan και ήταν πολύ φιλικοί και ειλικρινής για τις προθέσεις τους. Και αυτοί μπήκαν κατευθείαν στο ψητό αλλά όταν τους είπα ότι το κάνω και από τον κώλο χάρηκαν ιδιαίτερα. Ο Harry νομίζω ότι ρώτησε αν ήμουν πόρνη γιατί στην ηλικία μου δεν είχε συναντήσει άλλη που να το δίνει από πίσω αν και μου φάνηκε λιγο περίεργο γιατί ήμουν ηδη 20 χρονών κοπέλα.

Χαμουρευτήκαμε λίγο στην παραλία αλλά φύγαμε από φόβο μήπως γίνουμε θέαμα και πήραμε πολύ καυλωμένοι το λεωφορείο μέχρι την Βουλιαγμένη. Στο δρόμο για την στάση περάσαμε διπλά από ένα κλειστό λούνα παρκ και πηδήξαμε μέσα για λίγο foreplay. Μου κατέβασαν το παντελόνι και με τα δάχτυλά τους κάνανε μασάζ με σάλιο στην κώλοτρυπίδα μου και προσπάθησαν να την ανοίξουν όσο περισσότερο μπορούσαν.

Στην διαδρομή υπήρξαν κάποιες στιγμές αμηχανίας αλλά με είχαν ανάμεσα και η προσοχή που μου έδειχναν με έκανε να νιώθω υπέροχα. Στο σπίτι τους χαλαρώσαμε και πιάσαμε την κουβέντα μέχρι που ο Harry πρότεινε να την συνεχίσουμε στο μπάνιο. Στην μικρή μπανιέρα σαπουνίζαμε η μια την άλλη και οι δύό μαζί τον Harry. Η πούτσα του σηκώθηκε και η Megan τον ρούφηξε τόσο πολύ που εκείνος έκλεισε τα μάτια και μουρμούριζε με ανοιχτό στόμα. Η Megan με πήρε αγκαλιά όσο την γάμαγε και έβλεπα την πούτσα του να χάνεται μέσα της και ένιωθα κάθε ψωλιά πάνω στο κορμί της.

Είχα συνηθίσει να είμαι το κέντρο του ενδιαφέροντος αλλά την έβρισκαν τόσο πολύ μεταξύ τους δεν με πείραζε που μέχρι τώρα δεν είχα δεχτεί ούτε φιλί. Είχα καυλώσει πολύ και ήθελα πολύ να με γαμήσει και εμένα από το μουνί αλλά είχα ξεχάσει ότι εμένα με θέλανε εκείνη την στιγμή για τη άλλη τρύπα μου. Έπεσα στα τέσσερα μέσα στην μπανιερά και περίμενα την Megan να αδειάσει δύο σωληνάρια λιπαντικό με την σύριγγα τους μέσα και έξω από την κωλοτρυπίδα μου και άλλο ένα πάνω στο προφυλακτικό του Harry. Όσο περιμέναμε την Megan να φέρει το λιπαντικό εκείνος με σαπούνιζε στην πλάτη και μου έλεγε πόσο όμορφο κώλο έχω.
Είχα στραβώσει επειδή δεν θα γάμαγε και το δικό μου μουνί αλλά όταν τον ακούμπησε πάνω στην κωλοτρυπίδα μου τα ξέχασα όλα. Ο Harry ήταν γεννημένος να γαμάει κωλοτρυπίδες. Ο μεσαίου μεγέθους πούτσος του μπήκε βασανιστικά αργά μέσα μου και μετά σταμάτησε. Δεν με βίασε καθόλου και μου άφησε χρόνο να συνηθίσω την αίσθηση του σφηνωμένου στον κώλο μου πέους. Χρειάζονταν συνειδητή προσπάθεια από την μεριά μου για να μειώσω την συχνότητα με την οποία η σούφρα μου συσπώνταν ενώ προσπαθούσε να το απορρίψει.

Τα μουγκρητά απόλαυσης του Harry αναμειγνύονταν με βογγητά καυλας και γλυκού πόνου από εμένα. Μονολογούσε με την γυναίκα του δίπλα ότι αυτό ήταν το καλύτερο κωλογαμήσι στην ζωή του. Η Megan ήταν ακουμπισμένη στο καλοριφέρ και χαίδονταν. Της χαμογέλασα όσο ποιο χαρόμενα μπορούσα οσο ο άντρας της με έσκιζε και είδα για απάντηση την μαργαριταρένια οδοντοστοιχία της ενώ μου χαμογέλασε και εκείνη. Ήρθε κοντά μου γονάτισε δίπλα μας έξω από την μπανιέρα και έφερε τα χέρια τις πάνω στο σώμα μου. Το ένα ήρθε και χάιδεψε τα βυζία μου και το άλλο άλλο χάιδευε τα κωλομέρια μου. Ήταν απο τις ελάχιστες φορές που άφησα γυναίκα να με αγγίξει έτσι.

Όσα αντάλλασσαν τα υγρά φιλία τους ο Harry κράτησε καρφωμένο τον πούτσο του μέσα ενώ Megan έφερε το χέρι της κάτω από τα σκέλια μου και μου έβαλε δάχτυλο παίζονταν με εμπειρία το μουνί μου έως ότου έφτασα σε οργασμό. Τα δυνατά βογκητά μου από τον οργασμό πιάσανε ακόμα και εμένα απροετοίμαστη γιατί δεν είχα καταλάβει πόσο καυλωμένη ήμουν. O Harry έβγαλε την καυλωμένη πούτσα του, πέταξε το προφυλακτικό και την άφησε στην φροντίδα της γυναίκας του που τον ρούφηξε μέχρι που δεν έμεινε σταγόνα από την άσπρη κρέμα του.

Εγώ τους κοίταζα ξαπλωμένη από την μπανιερά και μου γέλασαν χαρόυμενοι βλέποντας με να χαιδέυω την πονεμένη μου κωλοτρυπίδα. Μετά ορμιξαν και οι δυο μέσα στην μπανιέρα και με αγγάλιασαν μέχρι που γίναμε ένα κουβάρι σώματα λες και είμασταν χρόνια φίλοι. Έβαλα τα ρούχα μου για πλύσιμο στο πλυντήριο τους και κοιμηθήκαμε γυμνοι μαζί στο κρεβάτι τους. Πίσω στην Αθήνα δεν με περίμενε κανένας για 10 ημέρες και δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να βρισκομαι παρά μαζί τους.

***************************************
All Characters in the story are 18 years & above

Written by: akrivi

Please Rate This Submission:

Story Tags: greece athens varkiza vouliagmeni, older english couple, young greek woman, luna park, threesome sex, public groping, anal sex, bathroom fuck, summer in greece, vacation

Category: Anal Stories