Category: Romance Stories

Bara vi två

by Svenskaflicka©

Det regnade kraftigt medan vi packade bilen. Din jacka blev genomblöt innan vi var klara, så du lämnade den hemma och satte dig i bilen i bara tröjan, tjocktröjan som jag stickade åt dig förra julen. Den vita färgen ser fantastisk ut mot din mörka hud. Jag visste att den skulle klä dig.

Vi körde genom de våta gatorna, ut ur stan. Klockan var fyra på eftermiddagen, och solen var redan på väg ner bakom horisonten. Jag såg på dig. Du såg så stilig ut, så manlig. Hur kommer det sig att jag alltid finner dig så attraktiv när du kör bil? Du såg att jag tittade på dig, och du log. Jag lade handen på ditt lår, och kände dina starka muskler.

-Det här kommer att bli en härlig helg, sa du.

-Det är det redan, svarade jag.

Och det var det. Det var alla de små sakerna som gjorde den här helgen underbar. Att planera den, ordna med någon som kunde se efter huset och barnet, packa väskorna, åka i bilen tillsammans med dig... Med dig. Att vara med dig har aldrig slutat vara underbart. Min vän. Min älskade.

Ute på landsbygden brann träden i rött, gult och orange. Löven virvlade i vinden eller multnade i bruna högar på den våta marken. Vi kom fram till vår stuga just som solen gick ner. Vinden var råkall, och regnet öste fortfarande ned. Vi tog våra väskor och rusade mot huset. Vi blev lite blöta medan jag fumlade för att hitta den rätta nyckeln och låsa upp dörren. Till sist kom vi in, och jag tände lampan.

Stugan var inte stor, bara två rum. Ett sovrum och ett vardagsrum, med ett litet pentry i ena änden och en stor eldstad i den andra. Hela huset var byggt av kraftiga stockar, mattorna var handvävda, och på golvet framför eldstaden låg en stor skinnfäll. Jag kunde inte avgöra vilket djur det var, men du sa att det var en björnfäll.

Vi tog våra väskor till sovrummet och packade upp dem, lade undan strumpor och underkläder i byrålådorna, och sköt in väskorna under sängen.

Din tröja var fuktig, så du gick ut i vardagsrummet och började göra upp en brasa i den öppna spisen. Jag tog plastkassarna med matvaror in i miniköket och plockade upp burkar med vita bönor, tomater och tonfisk, en kartong ägg, en flaska mjölk, olika sorters bröd, en låda pasta och en skinka invirad i papper. Medan du gjorde upp eld, trollade jag lite i köket. När rummet var varmt, och lukten av brinnande ved blandade sig med doften av tomater och kryddor, gick du runt i stugan med en kasse och placerade ut små saker. När jag hällde Carbonarasåsen över pastatallrikarna och toppade dem med äggulor och svartpeppar, släckte du lampan, och ett trettiotal levande ljus spred sitt mjuka sken över stugan, tillsammans med eldskenet från brasan.

-Åh, älskling! sa jag, och log brett.

Du log mot mig, och satte dig vid bordet. Jag serverade pastan. Medan jag tog ut det uppvärmda vitlöksbrödet ur ugnen, hörde jag ett "kling", och när jag tittade upp såg jag hur du hällde upp rött vin i två glas. Jag ställde fram vitlöksbrödet på bordet, och tog emot vinet du gav mig. Jag höjde mitt glas.

-Till min själsfrände, sa jag.

Du höjde ditt glas mot mig.

-Till min älskade hustru, sa du.

Våra glas möttes med ännu ett "kling", och vi drack för vår kärlek, för vårt liv tillsammans.

Vi talade om roliga minnen medan vi åt. Som genom en tyst överenskommelse talade vi bara om de minnen som bara vi två delade – våra många resor tillsammans, vårt första hem i en liten lägenhet innan vi köpte huset tillsammans, vårt hårda arbete för att förvandla det gamla huset till ett hem, personligt och bekvämt, verkligen VÅRT. Vi nämnde inte vårt barn. Det här var vår natt. Det fanns bara vi två.

När vi hade ätit färdigt, lämnade vi allt till morgondagen och reste oss up.

-Vill du dansa? sa jag.

Du tog mig i dina armar.

-Var är musiken? sa du.

-Jag kan sjunga för oss, sa jag.

Jag sjöng en sång från mitt hemland, en långsam och vacker kärlekssång, och vi dansade, släpade våra fötter sakta över samma ställe, tills vi stannade, och du tystade min sång med en kyss.

Vi sjönk ner på knä på fällen framför eldstaden. Du öppnade min blus, knapp för knapp, och jag höll om dina kinder och vi kysstes. När min blus var öppen, knäppte du upp min BH framtill, böjde dig fram och kysste mina bröst. Du sög på mina bröstvårtor. Jag tog av mig blusen och BH:n. Du kysste min mage, som fortfarande var rund efter vårt barns födelse, med ömhet och vördnad. Din hud glimmade i skenet från brasan. Jag ville se det ljuset över hela din kropp, så jag avbröt ditt sugande, även om det kändes... åh, så underbart det var! Jag tog av dig både tröjan och T-shirten på en gång, och lät mina händer glida över dina breda skuldror, din breda bröstkorg, och ner över din mage. Du är inte lika smärt och muskulös nu som första gången vi älskade, men du är sexig. Ståtlig och maskulin. Att röra vid dig gör mig fortfarande – alltid, älskade! – upphetsad.

Du körde dina fingrar genom mitt hår, och jag såg in i dina varma, bruna ögon. Dina ögon sa "jag älskar dig" innan du gjorde det. Jag tryckte handflatan mot ditt hjärta och svarade "jag älskar dig också". Dina händer var överallt när du kysste mig. Jag har ett svagt minne av att jag låg på rygg på fällen, naken, leende, och såg på din vackra nakna kropp, innan vi förenades, du och jag. Vi smälte samman, rörde oss tillsammans, dansade framför de dansande lågorna. Du smekte mitt hår, kysste mitt ansikte, såg ner på mig och log när jag lade armarna om dig, lindade benen om din rygg, och suckade tillfredsställt.

-Kom med mig, sa du, och förde mig upp på toppen igen.

Den här gången klängde jag mig fast vid dig medan jag pressade mitt inre mot din manlighet, kramade den inuti mig, och stönade.

-Du är så vacker när du kommer, viskade du. Du ser så tillfredsställd ut.

-Det är så skönt... sa jag, och spann som en katt. Du är så härlig! Jag vill se på dig när du kommer.

-Inte än, log du, och saktade farten. Jag vill inte komma än. Jag vill ta mig ti och bara njuta av att få vara inuti dig.

Du rörde dig in och ut ur mig, i en sakta, stadig rytm som drev mig till kanten, men aldrig lät mig komma över den, aldrig lät mig få någon lättnad från min ljuvliga tortyr. Jag rörde på höfterna, lade händerna om din bak och tryckte on dig i mig, tiggde om att du skulle befria mig från denna väntan som gjorde mig vansinnig, men du bara log retsamt mot mig och tryckte dig långsamt så djupt in i mig som du kunde komma.

-Älskling, snälla du... bad jag.

Du kysste mig, och plötsligt drog du dig ur mig för att sen trycka dig in i mig igen, i en enda kraftig rörelse som fick min kropp att darra.

-Åh, ja! flämtade jag. Ja, älskling!

Du ökade farten och stötte djupt och hårt och fort in i mig. Dina händer fattade mina, och vi flätade ihop våra fingrar medan vi rörde oss tillsammans, närmare, närmare, och så förenades dina stön med mina, och vi kom tillsammans. Jag kramade hårt om din pulserande manlighet då den fyllde mitt inre med het säd. Vi stönade, skrek, och våra händer kramade hårt om varandra.

Jag höll dig i mina armar, och du begravde ansiktet i mitt hår. Vi andades häftigt.

-Jag älskar dig, viskade jag.

Du drog dig ur, och lade dig bredvid mig på fällen. Du drog mig tätt intill dig, och jag lutade huvudet mot din bröstkorg.

-Jag älskar dig också, sa du.

Regnet smattrade mot fönstren och taket.

Written by: Svenskaflicka

Please Rate This Submission:

Category: Romance Stories